Crowdfunding projekt 2021


Som noget helt nyt lancerer vi i foråret 2021 et længerevarende online forløb, hvor du som iværksætter eller igangsætter kan lære, hvordan man lancerer en succesfuld crowdfunding-kampagne.

Forløbet er for dig, der har designet eller udviklet et produkt, du gerne vil have ud over rampen. Det er også for dig, der ikke er nået helt så langt, men som gerne vil lære, hvordan man kan bruge crowdfunding i sin forretningsudvikling.

Vores tema omkring crowdfunding kommer af det faktum, at kvinder faktisk er utrolig dygtige til denne disciplin. Sammenlignet med investeringer fra kapitalfonde, hvor kun omkring 2-4% investeres i kvindelige start-ups, så er hele 47% af alle succesfulde kampagner på det amerikanske crowdfunding-site Indiegogo skabt af kvinder.

I Danmark er vi dog noget bagud på crowdfunding-fronten, men det gør vi noget ved nu.


Bliv medlem af Boon.tv her og send en mail til lbj@crowdnerds.dk for at tilmelde dig forløbet.

Crowdfundingeksperten er klar til at hjælpe dig

Vi har teamet op med Louise Junge fra CrowdNerds omkring et skræddersyet forløb til vores medlemmer på Boon.tv. På forløbet bliver du vejledt i, hvordan du planlægger og eksekverer en succesfuld crowdfunding-kampagne.

Forløbet begynder d.10. marts kl. 10.00 og består af:

  • 10 webinarer
  • En workbook med øvelser
  • Bonusmateriale (demo’er, eksempler, mm.)

Du kan forvente et forløb, der bringer en masse gode eksempler, skabeloner og øvelser i spil, så du kan komme i gang med at planlægge din crowdfunding-kampagne helt fra start. Forløbet vil foregå i sin egen kanal på Nordic Female Founders boon.tv, og der vil altså være rig mulighed for at sparre og stille spørgsmål til hinanden og Louise.

Bliv medlem af Boon.tv her og send en mail til lbj@crowdnerds.dk for at tilmelde dig forløbet.

Vi forestiller os et lille community af crowdfunders, der under kyndig vejledning får mulighed for skabe fantastiske crowdfunding-kampagner, som vi alle kan støtte op om i løbet af 2021.


Crowdfundingekspert Louise Junge er klar til at gøre dig til en haj til crowdfunding.