Foredrag, workshop og events

Nordic Female Founders co-foundere Anne Stampe Olesen og Mia Wagner kan bookes til foredrag og tilpasser gerne oplæggene, så de passer til dit arrangement. De vil dog helst tale om temaer, som ligger deres hjerter nært. 

Du kan booke foredrag med Nordic Female Founders igennem vores partner One Decision. Klik på knappen nedenfor for at kontakte One Decision. 

Emner
  • Iværksætteri
  • Ledelse
  • Ligestilling
  • Startup
  • Hvordan skaber du en karriere som kvinde?
  • Agilitet
  • Den personlige historie

Eksempler på foredrag

En løvinde skifter retning

Et inspirerende foredrag bag facaden på den erfarne erhvervskvinde og løvinde Mia Wagner. 

Kom med på op- og nedture og hør, hvad en kvindelig løve er gjort af. Mia fortæller med nærvær og engagement om at tage fejl, få stress, finde en vej og så skifte kurs og springe ud som iværksætter. 

Lad ikke andres forventninger definere dit liv. Bliv inspireret til at finde din egen succes og modet til at indrette dit liv efter den.  

Mia deler både personlige og professionelle erfaringer fra et arbejdsliv som advokat, konfliktmægler, bestyrelsesformand, direktør, iværksætter og løvinde.


Få styr på processerne

Hvordan får man styr på processerne i en virksomhed? Hvordan bevarer man sin hurtighed, mens man samtidig opnår struktur og gennemsigtighed? Det kan du blive klogere på i dette inspirerende foredrag med Nordic Female Founders' co-founder og direktør Anne Stampe Olesen.

Anne deler ud af sin store erfaring med at skabe gode strukturer i både små og mellemstore virksomheder. Som driftsdirektør i Freeway-koncernen hjalp hun en række virksomheder med at få styr på processerne, lige som hun i dag rådgiver både Nordic Female Founders investeringer og deltagerne på virksomhedens udviklingsforløb om emnet. 

Igennem foredraget får du gode, håndgribelige råd og brugbar inspiration, som du kan bruge i din egen hverdag. 


Lige muligheder for lige kompetencer

Danmark er nu faldet endnu et trin ned på World Economic Forums opgørelse over lande med ligestilling. Vi er nummer 29 på listen, og foran os ligger lande som Rwanda og Spanien, mens Island har førstepladsen. De seneste mange år har der ikke været nogen påviselig fremgang i andelen af kvinder, som stifter egen virksomhed. Flere kvinder end mænd oplever det særlig svært at være iværksætter. Optællinger viser, at kun 1% af de midler, danskerne investerer i iværksætteri, går til selskaber med kvindelige stiftere.  

Ligestilling er ikke en kamp mellem kvinder og mænd. Det handler om at skabe et konkurrencedygtigt land, hvor både vores døtre og sønner har lige muligheder. Kom med, når Mia Wagner tager temperaturen på ligestillingen i dansk erhverv og deltag i debatten.