Book en event eller et foredrag

En Løvinde skifter retning

Et inspirerende foredrag bag facaden på den erfarne erhvervskvinde og Løvinde; Mia Wagner. Kom med på op- og nedture og hør hvad en kvindelig løve er gjort af. Mia fortæller med nærvær og engagement om at tage fejl, få stress, finde en kurs og så skifte kurs og springe ud som iværksætter. Lad ikke andres forventninger definere dit liv. Bliv inspireret til at finde din egen succes og modet til at indrette dit liv efter den.  

Mia deler både personlige og professionelle erfaringer fra et arbejdsliv som advokat, konfliktmægler, bestyrelsesformand, direktør, iværksætter og Løvinde.


Lige muligheder for lige kompetence!

Danmark er nu faldet endnu et trin ned på World Economic Forums opgørelse over lande med ligestilling. Vi er nu nummer 29 på listen og foran os står lande som Rwanda og Spanien, mens Island har førstepladsen. De seneste mange år har der ikke været nogen påviselig fremgang i andelen af kvinder, som stifter egen virksomhed. Flere kvinder end mænd oplever det særlig svært at være iværksætter. Optællinger viser at kun 1% af de midler danskerne investerer i iværksætteri går til selskaber med kvindelige stiftere.  

Ligestillingen handler ikke om en kamp mellem kvinder og mænd, det handler om at skabe et konkurrencedygtigt land, hvor både vores døtre og sønner har lige muligheder. Kom med når Mia Wagner tager temperaturen på ligestillingen i dansk erhverv og deltag i debatten.Få styr på processerne

Hvordan får man styr på processerne i en virksomhed? Hvordan bevarer man sin hurtighed, og samtidig opnår struktur og gennemsigtighed? Anne deler ud af sin erfaring med at opnå struktur i små og mellemstore virksomheder. Qua hendes Master i procesforbedring og arbejdet med Freeway og dets Løve-investeringer giver hun gode håndgribelige råd og brugbar inspiration. 

Foredrag, workshop og events

Vi tilpasser vores foredrag, så det passer til dit arrangement, vi vil dog helst tale om noget som ligger vores hjerter nært. 

Emner
  • Iværksætteri
  • Ledelse
  • Ligestilling
  • Startup
  • Hvordan skaber du en karriere som kvinde?
  • Agilitet
  • Den personlige historie