Løft din personlige lederskab

Og bliv bedre til at lede dig selv og din virksomhed

En virksomhed i vækst er i de fleste virksomhedsejeres mission og mål, det samme er overskud både personligt og på bundlinjen. Men mangler vi viden om os selv, vores styrker, ”huller”, fokus- og reaktionsmønstre under pres, kan virksomhedsudvikling og vækst nemt stjæle vores personlige overskud og udfordre vores evne til at holde fokus på ”det rigtige” og nå vores mål.  

Succesfulde virksomheder i vækst drives af mennesker med personligt overskud, selvindsigt og en stærk ressource- og ledelsesværktøjskasse.  

Er du kvindelig iværksætter og virksomhedsejer og vil du inspireres med viden og helt konkrete værktøjer til at øge dit personlige overskud for herigennem at blive bedre til at lede dig selv og din virksomhed, så er denne 3 timers workshop noget for dig!

Program:


 • Vinderkultur og bæredygtig virksomhedsvækst starter altid med dig selv
 • Indsigt i din menneskelige natur
 • Konkrete værktøjer til at øge dit personlige overskud
 • Kort pause
 • Præsentation af persontypeprofiler - et stærkt ledelsesværktøj
 • Øvelse: kan du kende dig selv?
 • Fire persontyper– styrker, svagheder, kommunikation og motivation
 • Øvelse: fokus og fastholdelse fremadrettet

HVOR & HVORNÅR:

Torsdag den 24. februar kl. 15:00-18:00
Kronprinsensgade 4, 1114 København K

 

TILMELDING: 
Begrænset antal pladser og 99 kr. for deltagelse

Tilmeld dig ved at skrive en mail til admin@nordicfemalefounders.dk med emnefeltet "Personlig lederskab"

Charlotte Kendall


Som cand.pæd.psyk, stresscoach og indehaver af Kendall Bhave hjælper Charlotte ledere, mellemledere og virksomhedsejere med at styrke og udvikle deres personlige lederskab, så de herigennem bliver bedre til at møde og motivere deres medarbejdere, udnytte og udvikle deres ressourcer optimalt og skabe fælles resultater.

Charlottes mangeårige erfaring med coaching, undervisning og udvikling har lært hende, at det er en bestemt kombination af mål, viden, konkrete værktøjer og fastholdelse, som giver målbare ændringer i adfærd, herunder ændringer i motivation, opgaveløsning, samarbejde og sygefravær. Ændringer som i det store billede afspejler sig positivt på bundlinjen og er med til at fastholde vigtige medarbejdere i virksomheden.

Charlotte har en naturlig evne til at møde mennesker der, hvor de er. Hun er tillidsvækkende, forandringsdrivende og resultatorienteret og har et smittende og positivt sind. En af Charlottes vigtigste styrker er, at hun er fagligt bredt funderet og har solid erfaring indenfor coaching, kommunikation, kost, adfærdsmønstre, personligt overskud og motivation. Charlotte ved, hvad der skal til for at skabe udvikling, ændre adfærd og nå sine mål. Hun er selv kvindelig iværksætter, solo-selvstændig og har været det siden 2011.

Nordic Female Founders tilbyder i samarbejde med Charlotte Kendall fra Kendall Bhave en mini-workshop med fokus på: 

 • Dine persontype og dine personlige ressourcer
 • Dine styrker, begrænsninger og hvad der sker med dit fokus og dit arbejdsmønster, når du kommer under pres og mister overskud?
 • Indsigt i, hvordan du udnytter og udvikle dine ressourcer bedst muligt
 • Konkrete værktøjer til at fremme dit personlige overskud og løfte dit personlige lederskab