Netværksevent / Nordic Female Founders 

Vi har netop afholdt to fysiske netværksmøder, hvor en masse skønne iværksættere var samlet til eftermiddage fyldt med networking, inspiration og hygge.

Vi har lige nu ikke flere arrangementer i kalenderen, men følg med her på siden for nyt.

 

Bliv medlem af netværket

Hvad er NFF-netværk?

Vores målsætning er at give iværksættere et videns- og kompetenceløft, derfor er vi så glade for, at vi nu har fået startet vores netværk op, som mange har efterspurgt. Her kan du blive en del af et fællesskab, hvor vi bygger hinanden op og får inspiration udefra.

Vi vil så gerne have, at du kommer og bliver en del af os og bidrager med dine erfaringer!

Fællesskabet er for alle

Nordic Female Founders fællesskab' har til formål at styrke kvinder som iværksættere med fokus på jeres behov for et fagligt netværk, og her er alle spørgsmål velkomne.

Nordic Female Founders netværk henvender sig til jer, der savner et fagligt netværk, der gør os stærkere og klogere på iværksætteri, men det er også til dig, der går med en lille drøm, som du ikke ved, hvordan du kommer videre med. Fællesskabet er for alle, og det er hensigten, at vi deler jer op i grupper, så vi får mere ud af hinandens kompetencer.

Iværksætteri er også for "almindelige mennesker"

Mange har den opfattelse, at en iværksætter er en mand i jakkesæt, der kan hele Cap-20 indexet udenad, eller singler uden familiedrømme. Det er ikke vores erfaring. Vi vil gerne sætte fokus på, at iværksætteri også er for “almindelige mennesker” og faktisk godt med snilde og struktur kan kombineres med et familieliv. 

Som medlem af Boon.tv får du adgang til et forum, hvor du kan søge viden om virksomhedsdrift. Boon.tv-kanalen er skabt for, at vi har et sted, hvor vi kan dele erfaringer og viden med hinanden på tværs af geografi og brancher.

Her kan du også få mere viden om iværksætteri og investeringer gennem videoindhold, podcasts og liveudsendelser.

Det er vores målsætning at blive det sted, du går hen for at søge viden, inspiration og netværk som iværksætter.