Netværksevent / Nordic Female Founders 


Vil du udvide dit netværk og nyde en inspirerende eftermiddag og aften i selskab med andre passionerede kvinder? Så tilmeld dig Nordic Female Founders’ netværksevent.

Til eventet vil du møde dygtige iværksættere og høre om deres personlige rejse. Du vil blive introduceret til crowdfunding og lære om, hvordan du kan rejse kapital til din virksomhed. Og så får du også mulighed for at lære stifterne af Nordic Female Founders Mia Wagner og Anne Stampe Olesen bedre at kende.

I løbet af eftermiddagen mødes vi også i sparringsgrupper, hvor du får mulighed for at netværke med andre kvinder fra netværket, når vi deler erfaringer inden for forskellige temaer.

Eventet afsluttes med, at Mia Wagner i et ærligt og personligt foredrag fortæller om sin egen oplevelse med at springe ud som iværksætter. Mia sætter ord på, hvordan det er at gå fra at være administrerende direktør i en stor familiekoncern til nu at gå sine egne veje som iværksætter. Aftenen afrundes med en fælles middag.

Eventet finder sted i København og Viborg, og den præcise lokation vil blive endelig fastlagt, når vi kender antallet af tilmeldinger.

Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at sikre dig din.

Vi glæder os til at se dig!

 

Hvornår og hvor?KØBENHAVN:
København den 9. juni kl. 14.00-21.30
Køb din billet her.


MIDTJYLLAND:
Viborg den 29. juni kl. 14.00-21.30
Køb din billet her.Bliv medlem af netværket

Hvad er NFF-netværk?

Vores målsætning er at give kvinder et videns- og kompetenceløft, derfor er vi så glade for, at vi nu har fået startet vores netværk op, som mange har efterspurgt. Her kan du blive en del af et fællesskab, hvor vi bygger hinanden op og får inspiration udefra.

Vi vil så gerne have, at du kommer og bliver en del af os og bidrager med dine erfaringer!

Fællesskabet er for alle

Nordic Female Founders fællesskab har til formål at styrke kvinder som iværksættere med fokus på jeres behov for et fagligt netværk, og her er alle spørgsmål velkomne.

Nordic Female Founders netværk henvender sig til jer, der savner et fagligt netværk, der gør os stærkere og klogere på iværksætteri, men det er også til dig, der går med en lille drøm, som du ikke ved, hvordan du kommer videre med. Fællesskabet er for alle, og det er hensigten, at vi deler jer op i grupper, så vi får mere ud af hinandens kompetencer.

Iværksætteri er også for "almindelige mennesker"

Mange har den opfattelse, at en iværksætter er en mand i jakkesæt, der kan hele Cap-20 indexet udenad, eller singler uden familiedrømme. Det er ikke vores erfaring. Vi vil gerne sætte fokus på, at iværksætteri også er for “almindelige mennesker” og faktisk godt med snilde og struktur kan kombineres med et familieliv. 

Som medlem af Boon.tv får du adgang til et forum, hvor du kan søge viden om virksomhedsdrift. Boon.tv-kanalen er skabt for at vi har et sted, hvor vi kan dele erfaringer og viden med hinanden på tværs af geografi og brancher.

Her kan du også få mere viden om iværksætteri og investeringer gennem videoindhold, podcasts og liveudsendelser.

Det er vores målsætning at blive det sted, du går hen for at søge viden, inspiration og netværk som iværksætter.