BOON.TV

På Nordic Female Founders egen medieplatform Boon.tv kan du få adgang til en masse godt indhold, der handler om at være kvinde og iværksætter, eller faktisk bare at være indflydelsesrig kvinde med drive og lyst til at udrette noget stort.

 

Her kan du være med i liveevents, se Masterclass med dygtige eksperter som klæder dig på til både de første skridt ud i iværksætteri, men der er også indhold til dig som er en erfarne iværksætter, der er klar til at skalere forretningen eller blot søger inspiration.

 

Hvis du har noget på hjertet, som du gerne vil dele med iværksætterne. Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på: Julie@nordicfemalefounders.dk.

 

På Boon.tv har du også mulighed for at komme tættere stifterne Mia Wagner og Anne Stampe. Der både holder spørgetimer og er med i vores lille programserie: ”Hearttalk”.

 

Derudover er vores formål at skabe et fællesskab der gør det nemmere at være kvindelig iværksætter i Danmark. Vi vil give de nuværende kvindelige iværksættere og de kommende kvindelige iværksættere mulighed for at blive klogere på de forskellige steps i opbygningen af en virksomhed.

 

Vi vil samtidig skabe en ny kontaktflade mellem de danske kvindelige iværksættere, så de kan opbygge et netværk, vidensdele og spejle sig i andre, hvilket skal bidrage til at de tør at følge deres drømme. Vi vil hjælpe de kvindelige iværksættere til at hæve deres ambitionsniveau, så deres virksomheder kan vokse. Sammen er vi stærkere.

 

I marts måned startede vi op på vores Crowdfunding forløb, som Crowdfunding ekspert Louise Bech Junge fra Crowdnerds.dk afholder. Det er et længere forløb, der varer hele året ud.