EVENT FOR KVINDELIGE
IVÆRKSÆTTERE

Hvordan skaber vi bæredygtige kvindelige iværksættere?

 Hvad kræver det at få succes som iværksætter? Og er vi enige om, hvornår man har succes som iværksætter? Under overskriften ‘Hvordan skaber vi bæredygtige kvindelige iværksættere’ ønsker vi med dette event at sætte fokus på netop dette. Vi er meget bevidste om, at viden og netværk er nogle af de værktøjer der skal til, for at du kan lykkes som iværksætter.

Vi har sammensat et program, hvor du i løbet af eventets tre dage får mulighed for at danne nye relationer og netværk, blive inspireret og få ny viden med hjem samt sparre med forskellige rådgivere.

Foruden ovenstående får du også oplæg om blandt andet strukturer og processer, hvordan du med fordel bruger ChatGPT i dit arbejde og SoMe.

Med i eventet får du desuden også to spændende og medrivende foredrag fra to dygtige kvindelige iværksættere.

Cecilie Lind:

Cecilie Lind er en passioneret, hjertedrevet iværksætter og kvinden bag fødevarevirksomheden The Protein Kitchen. Med sit foredrag ‘Fra vision til virkelighed – da passionen blev min drivkraft’ fortæller Cecilie mere om sin rejse ind i iværksætteriet.

Rejsen startede for Cecilie i IT-branchen, men efter en tragedie ramte, valgte hun at skifte retning i livet og gjorde det til sin mission at sætte et positivt aftryk på verden.

Cecilie har efterhånden i mange år vejledt og undervist mænd og kvinder i kost og træning, og samtidig brugt mange år på at gøre en indsats for at inspirere og motivere mennesker online.

Cecilies virksomhed, The Protein Kitchen, er skabt ud fra en hjertelig vision og et brændende ønske om at gøre en forskel for mennesker – om at gøre det nemmere og mere tilgængeligt at leve et godt og sundt liv.

Trods utallige udfordringer i livet, bliver Cecilie ved med at rejse sig, og hentes yndlingsmotto er ‘You never lose. You either win og you learn’.

Anne Stampe Olesen:

Anne Stampe Olesen slog for alvor igennem, da hun i januar 2023 satte sig i en af de eftertragtede investorstole i programmet Løvens Hule. Forud for sin deltagelse i Løvens Hule har Anne arbejdet for at styrke kvinder og kvinders position i dansk erhverv.

Både på TV og i hverdagen skinner det tydeligt igennem, at Anne brænder for startups, og gennem sine år i branchen har hun talt med flere en 500 af slagsen.

Anne er kendt for sin store faglighed særligt inden for pre-seed investeringer, herunder pitch, finansieringsformer, værdiansættelser, due dillegence, efterfølgende rapportering m.m. Anne elsker struktur, hvor hun mener 80 % af energien i succesfulde virksomheder skal ligge. De resterende 20 % skal være i kreativitet og forretningsudvikling. Annes mantra er derfor også, at ‘det er ikke de store, som vinder over de små. Det er de hurtige, som vinder over de langsomme’.

Til sine foredrag fanger Anne sine tilhører med sin sprudlende passion og gode energi. Hun elsker at guide og lære fra sig og tage folk med på den rejse hun har været på de seneste år som iværksætter - godt forfulgt med gode historier om sine oplevelser fra blandt andet Løvens Hule.

Programmet: 

Tirsdag d. 26. september 

09:00 Velkomst 

09:15 Præsentation af programmet og dialog med deltagerne om forventninger og hvilke udfordringer de sidder med i hverdagen /v Nordic Female Founders 

10:30 Oplæg om brugen af AI v/ Arvin Aliari og Tobias Magnussen

12:00 Frokost 

12:45 Foredrag med Iværksætteren Cecilie Lind 

14:00 Oplæg om strukturer og processer v/ Anne Stampe Olesen 

15:00 Tak for i dag 


Onsdag d. 27. september 

09:00 Velkomst 

09:15 Præsentation af dagens program 

09:30 Oplæg om abonnementsforretninger, Shopify og lignende løsninger 

10:30 Oplæg om finansieringsmuligheder, budgetter, revision og juridiske forhold  
(3*30 min.)  

12:00 Frokost 

12:45 Sparringsmulighed med repræsentanter fra Beierholm, Sparekassen Danmark  
og Plesner 

15:00 Tak for i dag 


Torsdag d. 28. september 

09:00 Velkomst 

09:15 Præsentation af dagens program 

09:30 Foredrag med Anne Stampe Olesen 

10:30 Oplæg om SoMe v/ Nordic Female Founders 

11:30 Frokost 

12:15 Networking 

13:30 Opsamling på plenum 

14:30 Networking og ‘bobler’ 

15:00 Tak for i dag 


Programmet er med forhold for ændringer

Vi forstår at du som iværksætter, kan have hektiske dage, hvorfor eventet er tilrettelagt med fleksibel deltagelse. Det betyder, at du kan træde til og fra, som det passer din kalender. Vi har opsat arbejdsstationer på stedet, således at du kan passe din forretning samme tid. Vores 3-dages event er en unik mulighed. Skynd dig at tilmelde dig, da pladserne er begrænsede til 30 deltagere. 

Adgangsbilletten er inklusiv forplejning alle tre dage. 

Dato: 26-28. september 2023
Sted:  Nordic Female Founders ApS - Ll. Sct. Hans Gade 20, 8800 Viborg

Programmet er med forbehold for små ændringer


Projektet er iværksat med tilskud fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse i form af Decentrale Erhvervsfremmemidler