Bliv skarp til at pitche din virksomhed og få stærke investorer med ombord

Er din virksomhed på et stadie, hvor du er klar til at få investorer med ombord? Vil du blive helt skarp på, hvordan du pitcher din virksomhed? Og vil du matches op med og pitche for dine måske kommende investorer? Så er det nu, du skal søge om at blive en del af Nordic Female Founders’ forløb NFF Growth 2.  

Måske har du allerede hørt om vores NFF Growth 1-forløb, hvor vi udvikler virksomheder og gør dem klar til vækst. NFF Growth 2 er for virksomheder, der er lidt længere, og som er klar til at få en investering.  

På NFF Growth 2 hjælper vi dig med at blive klar til at pitche. Vi hjælper dig med at blive helt skarp på din virksomheds styrker og udfordringer, hvilke nøgletal du skal fremhæve, og hvilken type investor netop din virksomhed har brug for. Til sidst matcher vi dig op med et stærkt hold af investorer med mange forskellige kompetencer, som du på vores afsluttende pitchdag pitcher din virksomhed til. Nordic Female Founders deltager også selv som investor.

Forløbet består af fem mødedage. Det bliver fem intensive dage, og vi anbefaler, at du sætter rigeligt med tid af imellem mødedagene, så du har tid til at arbejde videre med din virksomhed og pitch.

Vi optager et begrænset antal virksomheder og kører to sideløbende forløb i henholdsvis Viborg og København. Forløbene strækker sig fra midt august til start oktober 2021 – se konkrete datoer nedenfor.

Lyder NFF Growth 2 som det helt rigtige næste skridt for din virksomhed? Så send en one pager om din virksomhed til co-founder Anne Stampe Olesen på anne@nordicfemalefounders.dk senest d. 1. august kl. 10.00.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning! 

Pris 

Prisen for at deltage på forløbet er 20.000 kr. pr. virksomhed. Beløbet betales inden opstart. 

Med deltagelse på forløbet er chancen for en investering stor.

Derfor gør vi det

Vi har skabt NFF Growth, fordi vi ønsker, at:  

  • Øge andelen af startups med diversitet

  • Øge mængden af venture capital, der gives til startups med diversitet

  • Øge andelen af kvindelige investorer

  • Øge andelen af kvindelige bestyrelsesmedlemmer

Stærke investorer er klar

Når du deltager på NFF Growth 2, bliver du gjort klar til at modtage en investering, og du vil blive matchet med potentielle investorer. Investorerne er nøje udvalgt af os på baggrund af deres kompetencer og erfaringer.


I forbindelse med NFF Growth 2 giver vi nemlig investorer mulighed for at finde sammen og investere sammen.


Investorerne byder ind med kompetencer, erfaringer, kapital, netværk, bestyrelsesposter og meget mere. Det er vores mål, at det skal være nemmere at investere, og der er således både fokus på mindre og større investeringer. Nordic Female Founders deltager også selv som investor.