Mia T. Wagner

Mie er medstifter af Nordic Female Founders. Derudover er Mia Løvinde, tidligere CEO i Freeway, jurist, konfliktmægler og mor til to piger.  

Fra 2017 til udgangen af 2020 har Mia Wagner stået i spidsen for den familieejede koncern; Freeway, som har helt eller delvist ejerskab i 34 virksomheder.
Mia har forladt koncernen med et ønske om at sætte fokus på ligestilling i dansk erhverv, samt at sikre flere investeringer til kvindelig iværksættere.
Mia bor til daglig i Vedbæk med sine to teenagedøtre.


Anne Stampe Olesen

Medstifter og direktør, Nordic Female Founders

Anne Stampe Olesen stiftede i november 2020 Nordic Female Founders sammen med sin forretningspartner Mia Wagner. Virksomheden arbejder gennem investeringer, netværk og udviklingsforløb for at gøre det lettere at være og at blive kvindelig iværksætter i Danmark.

Annes hjerte banker for iværkætteri, og forud for stiftelsen af Nordic Female Founders arbejdede hun i en årrække også med iværksætteri som kommerciel direktør og senere driftsdirektør i Freeway-koncernen. Her hjalp hun iværksættere i en lang række selskaber med at udvikle og vækste deres virksomheder, ligesom hun via sin store viden om strukturer og processer arbejdede målrettet med organisationsudviklingen i koncernen og dens investeringer. Forinden sin tid hos Freeway arbejdede hun i 8 år for Viborg Idrætsråd, hvor hun blandt andet udviklede koncepter.

Anne har en bachelor i sportsmanagement fra UCN og en master i proces- og forandringsledelse fra RUC.