FEMALE FOUNDERS HOUSE

Unikt kontorfællesskab i København

Velkommen indenfor til et banebrydende fællesskab på 1.500 kvm i Bredgade 45B.

Female Founders House er et unikt kontorfællesskab skabt af Nordic Female Founders sammen med ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan bygget på tankegangen om, at "kvinde-hjælper-kvinde".

I Female Founders House har vi fokus på at styrke din virksomhed og dig som menneske. Rammerne er hjemligt nærvær og professionelle, for nu skal vi sammen skabe en platform, hvor du bliver styrket i at drive virksomhed med alt, hvad det indebærer af læring og rådgivning. Det vil gøre dig parat til at vækste din virksomhed. Female Founders House er for alle, og et sted med særlig fokus på kvinder i iværksætteri. Vi insisterer på, at mange flere skal med i den entreprenante verden. Og apropos verden – vi sætter fokus på, hvad der sker omkring os for at forstå og afdække den store sammenhængskraft. Den påvirker nemlig dig og din virksomhed.

Female Founders House er et iværksætterhus, hvor de større virksomheder hjælper de små, og hvor vi bruger tid på netværk, planlægning, investering, empowerment, mental health, økonomi – alt der styrker fremdrift!


Det er det første hus af sin slags. I Female Founders House vi samler både iværksættere, investorer og rådgiver under samme tag og på den måde skaber tilgængelighed og helt nye muligheder.

Women's empowerment i hjertet af København

Female Founders House's tre etager rummer kontorfællesskab, yogarum, mødelokaler, loungeområder og meget mere – alt sammen gennemsyret af en unik iværksætterånd og en stemning af women’s empowerment.  

Huset ligger helt centralt i København med udsigt til marmorkirken og med metrostation næsten lige uden for døren. Kongens Nytorv ligger også lige rundt om hjørnet.

Bliv en del af Female Founders House

Female Founders House rummer 120 kontorpladser og 8 mødelokaler fordelt på husets tre etager og et mødecenter. Der er både faste kontorpladser og såkaldte flyverpladser. Du kan læse mere om de forskellige typer kontorlejemål her.

Det er også muligt at blive medlem af Female Founders House. Som medlem får du fri adgang til husets stueetage, hvor du kan sidde og arbejde i loungeområderne. Du kan forsyne dig med kvalitetskaffe og -the og netværke med de andre iværksættere. Du kan også møde rollemodeller, investorer og rådgivere. Skriv dig op til et medlemsskab her.

Både som lejer og medlem får du adgang til det spændende program fyldt med arrangementer, som vi hele tiden opdaterer og udbygger. Du kan glæde dig til inspirerende oplæg, lærerige workshops og relationsskabende netværksarrangementer. Arrangementerne vil handle om alt fra innovationsstrategier til bogholderi, så uanset hvor du er i udvikling, vil der være noget til lige præcis dig. Alt sammen er skabt med udgangspunkt i at give dig som iværksætter de allerbedste muligheder for at udvikle dig.

Idéen bag huset

Læs mere om, hvordan Female Founders House blev til og tankerne bag kontorfællesskabet i dette interview med Nordic Female Founders' foundere Anne Stampe Olesen og Mia Wagner.

FAKTA OM FEMALE FOUNDERS HOUSE

  • Female Founders House er skabt i samarbejde mellem Nordic Female Founders og ejendoms- og

    servicevirksomheden Jeudan med den fælles vision om at skabe et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem.
  • Huset åbner i juni 2022 i Bredgade 45B, 1260 København K og bliver 1.500 kvadratmeter fordelt på tre etager.
  • Der bliver 120 kontorpladser til iværksættere i huset.
  • Female Founders House vil byde på netværksarrangementer, kontorpladser, sparring, yogalokale, hyggelige
    loungeområder, mødelokaler, reception og meget mere.
  • Interesserede iværksættere kan her læse mere om huset og skrive sig op til en kontorplads.
  • Jeudan ejer mere end 200 ejendomme, primært beliggende i København og på Frederiksberg, og driver kontorfællesskaber på 5 adresser.

Læs om Female Founders House i Børsen

Female Founders House

Female Founders House bygger på 3 principper:

 
Faglighed
Netværk
Personlig udvikling

Interesseret i et samarbejde?

Har du en idé til et arrangement eller lyst til at bidrage med din viden, så kontakt Jacqueline herunder.