Hvilken inspirerende kvinde skal vi opkalde mødelokalerne efter?


Når vi slår dørene op til Danmarks nye iværksætterhus i juni, vil beboere, medlemmer og gæster kunne opleve et hus fyldt med women’s empowerment.  

Det bliver stedet, iværksættere kan søge hen, når de vil vækste deres virksomheder, og det bliver 1500 kvadratmeter fyldt med iværksætteri, herunder fem mødelokaler. I disse lokaler skal der selvfølgelig også være masser af inspiration og empowerment. Derfor har vi valgt at opkalde mødelokalerne efter stærke erhvervskvinder – men hvem skal de opkaldes efter? Det har du nu mulighed for at få indflydelse på.  

Indstil den erhvervskvinde, du mener, skal have et af mødelokalerne i Female Founders House opkaldt efter sig. Det kan være en iværksætter, en leder, et bestyrelsesmedlem, en politiker eller noget femte. Det vigtigste er, at det er en kvinde, der kan inspirere og vise vejen for os andre.  

Skriv i kommentarsporet på vores linkedin eller instagram senest tirsdag d. 18. kl. 12, hvem du vil indstille, og hvad hun repræsenterer for dig. 

Så tager vi de bedste bud med til juryen bestående af Mia Wagner (Nordic Female Founders), Anne Stampe Olesen (Nordic Female Founders), Lotte Thor (Female Founders House), professor Nina Schmidt, vicedirektør i Jeudan Signe D. Knudsen og direktør i Nykredit Trine Ahrenkiel.

Juryen vælger de fem kvinder, rummene opkaldes efter, og vi sørger for, deres historier bliver fortalt i lokalerne.  

Vi glæder os til at modtage jeres indstillinger!