Pressemeddelelser

Beauty Boosters vil gentænke skønhedsbranchen: Nyt udkørende beauty-koncept skal verden rundt med Løve-investering 

Et unikt koncept, hvor professionelle skønhedsbehandlere kører ud med hele salonen til private kunder og virksomheder i København, har netop fået en millioninvestering fra Mia Wagner og Christian Arnstedt i Løvens Hule. Det skal på sigt bringe Beauty Boosters’ forretningsmodel verden rundt.


Læs mere her.

Nordic Female Founders og Jeudan åbner stort kontorfællesskab for kvindelige iværksættere i København 

Nordic Female Founders og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan åbner i juni 2022 et stort kontorfællesskab i hjertet af København. Kontorfællesskabet får navnet Female Founders House og vil samle kvindelige iværksættere i et unikt fællesskab.


Læs mere her.

Vibrator boutique fik ”løverne” med på vigtig selvværdsmission 

Virksomheden Klub Venus, der arbejder for at øge selvværdet blandt andet ved hjælp af sexlegetøj, fik en investering på 525.000 kroner og tre investorer med sig fra DR-programmet ”Løvens Hule”. 


Læs mere her.

Dansk sportstøjsbrand præsenterer rekordregnskab 

Sportstøjsbrandet EYDA, der forener kvinder om at ’do what you can’, er populært som aldrig før og kan fremvise en rekordstor omsætning og plus på bundlinjen.  


Læs mere her.

Nordic Female Founders investerer i nyt dansk hudpleje 


Virksomheden Nordic Female Founders, som Mia Wagner og Anne Stampe Olesen står bag, går som noget særligt nu med helt fra begyndelsen i det nye danske hudplejebrand Lucia Care.

Læs mere her.

Studiekammerater sikrede sig en million fra “løverne” 

Anna Grantland og Martin Høegs virksomhed LOCKED startede som et studieprojekt. Torsdag aften fik de en investering på en million kroner af Mia Wagner og Jan Lehrmann i ”Løvens Hule”, som skal bruges til at skalere forretningen. 

Læs mere her.

Nordic Female Founders henter markante erhvervsfolk og styrker kapitalgrundlaget

Virksomheden Nordic Female Founders, der investerer i og arbejder for vækst i iværksætteri med diversitet, får nu glæde af de erfarne erhvervsfolk Johan Schur og Jeppe Christiansen.

Læs mere her

Sportspigen og supernørden sikrede sig nøje udvalgte investorer 

Der var rift om duoen Mette Lyngholm og Casper Jeppesen fra sportstøjsbrandet EYDA i ”Løvens Hule”. Virksomheden, der skaber tøj til alle kvinder uanset alder og størrelse, kunne forlade løvehulen med to begejstrede investorer i ryggen.  

Læs mere her.