Pressemeddelelser

Anne Stampe og Mia Wagner fortsætter indsatsen for mere diversitet i erhvervslivet hver for sig.

Efter tre års samarbejde i Nordic Female Founders har Mia Wagner og Anne Stampe valgt at fortsætte arbejdet for mere diversitet i erhvervslivet hver for sig.


Læs mere her:  

Erfarne erhvervskvinder ændrer ledelsesstrukturen hos Nordic Female Founders

Begyndelsen af 2023 har budt på flere interessante tiltag, som alle skal være med til at styrke Nordic Female Founders vision om at skabe bedre muligheder for kvindelige iværksættere og øge diversiteten i dansk erhvervsliv.


Læs mere her:

Nyt partnerskab vil hjælpe flere kvindelige iværksættere og kvindelige investorer

Deloitte Fast Growing Companies indgår nu en officiel samarbejdsaftale med Nordic Female Founders for blandt andet at hjælpe kvindelige iværksættere og kvindelige investorer.


Læs mere her:

Flere investorer har fået øje på Hush Little One

Selvom det kun er under en uge siden, at Hush Little One var i Løvens Hule, hvor de foran løverne præsenterede deres spirende småbørnsunivers, der skal hjælpe børn til en bedre søvn, er der allerede nyt på investorfronten.


Læs mere her.

Forældre fortvivlede over babys manglende søvn: Opfandt tyngdedyne der løste problemet

Hush Little One skaber produkter, som ikke kun er effektive, men som også føles rare på huden, er smukke at se på og som hjælper dig til at gøre søvn til en god oplevelse for dig og dit barn.


Læs mere her:

Bettina Foltinger fokuserer på uld og fashion til de mindste - Nu har hun fået en investering

Little Savage er brandet bag uld, hipserhuer og fashion til de mindste. Køb mindre, men bedre. Sådan lyder opfordringen fra Bettina Foltinger, som står bag Little Savage.


Læs mere her:

Innovativt barnevognstilbehør fik to investorer med på vognen

Parret bag virksomheden KongWalther har netop landet en investering i Løvens Hule for opfindelsen af handsker, som lynes fast på barnevognsstyret, og gør kolde gåture til en lun fornøjelse.


The Clay Play udvider ejerkredsen 

Siden optagelserne i Løvens Hule, hvor keramikvirksomheden The Clay Play gik hjem med en investering fra Løvinde Anne Stampe, har de styrket ejerkredsen med endnu en investor. 


The Clay Play - legende og nytænkende keramik

Keramiker og kunstner Annemette Klit-Nygaard er 51 år, men har aldrig sluppet sin legende tilgang til sit håndværk og design. Det uperfekte gør livet mere interessant, mener hun.


Ditte Julie bliver branding- og house manager i Female Founders House

Ditte Julie er netop tiltrådt stillingen som branding- og house manager i Female Founders House.


Hun skal sikre fællesskabet og energien i huset, og arbejde videre på tankegangen ”kvinde-hjælper-kvinde”, som Female Founders House er bygget på og understøtte et professionelt rart arbejdsmiljø..


TakeCHARGE knækkede koden til intelligent el-opladning

Med virksomheden TakeCHARGE har to venner fra Birkerød, knækket koden til intelligent el-opladning i hjemmet og valgfri opladning på farten. Investor i Løvens Hule belønner iværksætterne med en investering på 1,5 mio. kr.


Øreflipstylisterne sikrede sig en investering

I smykkewebshoppen Mille & Lykke styler to kusiner fra Silkeborg øreringe på øreflipper med flere huller for at inspirere kunderne til at vælge et personligt look


Nordic Female Founders supplerer ejerkredsen med yderligere fire nye kompetente særligt udvalgte investorer


Impactvirksomheden med fokus på at fremme ligestilling i dansk iværksætteri udvider nu ejerkredsen med fire nøje udvalgte investorer. Dermed suppleres den eksisterende ejerkreds, som består af Mia Wagner, Anne Stampe Olesen og Johan Schur.


Læs mere her.

Lotte Thor bliver kultur- og indholdschef i Female Founders House 

Journalist og moderator Lotte Thor Høgsberg skal stå i spidsen for kulturen og indholdet i Danmarks nye iværksætterhus Female Founders House, der åbner til juni i København.  


Læs mere her.

Nyt partnerskab vil skabe forandring i dansk iværksætteri

Langt færre kvinder end mænd bliver iværksættere i Danmark. Det problem skal nu højere op på dagsordenen, og derfor har Nordic Female Founders, der er stiftet af Mia Wagner og Anne Stampe Olesen, netop indgået et 3-årigt partnerskab med Nykredit. Den fælles ambition er blandt andet at klæde iværksætterne på til mødet med banken og øge diversiteten i dansk iværksætteri, så lige så mange kvinder som mænd starter ny virksomhed og bidrager til det danske samfund med vækst og arbejdspladser.


Læs mere her.

Trine skabte sit eget slow fashionbrand som 51-årig – nu har hun fået investering 

Trine Weber Carlsen har været en del af den danske modebranche i en årrække. Som 51-årig tog hun springet og lancerede sit helt eget slow fashionbrand Seamless Basic. Nu har hun fået Mia Wagner og Nordic Female Founders med som investor. 


Læs mere her.

Dea Kudibal og Nordic Female Founders lancerer fælles initiativer for at bakke op om kvindelige iværksættere 

Modebrandet Dea Kudibal og virksomheden Nordic Female Founders har skabt et legat og er klar med to store walks and talks, der skal skabe en bevægelse af empowerment og fællesskab blandt kvindelige iværksættere. De to initativtagere er også klar med særligt designede styles, hvor overskuddet går ubeskåret til legatet.


Læs mere her.

Josefine fik legat i 'Løvehulen' - nu er det forvandlet til en investering 

Iværksætteren Josefine Bjørn Knudsen forlod ”Løvens Hule” med et legat på 30.000 fra Mia Wagner og Nordic Female Founders til udviklingen af virksomheden Min Kreative Verden. Senere er det blevet forvandlet til en investering.  


Læs mere her.

Gymnasieelever sikrede sig hjerte-investering fra ’Løverne’: ”En hyldest til unge iværksættere” 

Virksomheden DeSonic, der laver foliecovers med unikke motiver til computere, gik fra ”Løvens Hule” med en investering fra Mia Wagner og Jesper Buch og flotte ord med på vejen fra de garvede investorer. 


Læs mere her.

Beauty Boosters vil gentænke skønhedsbranchen: Nyt udkørende beauty-koncept skal verden rundt med Løve-investering 

Et unikt koncept, hvor professionelle skønhedsbehandlere kører ud med hele salonen til private kunder og virksomheder i København, har netop fået en millioninvestering fra Mia Wagner og Christian Arnstedt i Løvens Hule. Det skal på sigt bringe Beauty Boosters’ forretningsmodel verden rundt.


Læs mere her.

Nordic Female Founders og Jeudan åbner stort kontorfællesskab for kvindelige iværksættere i København 

Nordic Female Founders og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan åbner i juni 2022 et stort kontorfællesskab i hjertet af København. Kontorfællesskabet får navnet Female Founders House og vil samle kvindelige iværksættere i et unikt fællesskab.


Læs mere her.

Vibrator boutique fik ”løverne” med på vigtig selvværdsmission 

Virksomheden Klub Venus, der arbejder for at øge selvværdet blandt andet ved hjælp af sexlegetøj, fik en investering på 525.000 kroner og tre investorer med sig fra DR-programmet ”Løvens Hule”. 


Læs mere her.

Dansk sportstøjsbrand præsenterer rekordregnskab 

Sportstøjsbrandet EYDA, der forener kvinder om at ’do what you can’, er populært som aldrig før og kan fremvise en rekordstor omsætning og plus på bundlinjen.  


Læs mere her.

Nordic Female Founders investerer i nyt dansk hudpleje 


Virksomheden Nordic Female Founders, som Mia Wagner og Anne Stampe Olesen står bag, går som noget særligt nu med helt fra begyndelsen i det nye danske hudplejebrand Lucia Care.

Læs mere her.

Studiekammerater sikrede sig en million fra “løverne” 

Anna Grantland og Martin Høegs virksomhed LOCKED startede som et studieprojekt. Torsdag aften fik de en investering på en million kroner af Mia Wagner og Jan Lehrmann i ”Løvens Hule”, som skal bruges til at skalere forretningen. 

Læs mere her.

Nordic Female Founders henter markante erhvervsfolk og styrker kapitalgrundlaget

Virksomheden Nordic Female Founders, der investerer i og arbejder for vækst i iværksætteri med diversitet, får nu glæde af de erfarne erhvervsfolk Johan Schur og Jeppe Christiansen.

Læs mere her

Sportspigen og supernørden sikrede sig nøje udvalgte investorer 

Der var rift om duoen Mette Lyngholm og Casper Jeppesen fra sportstøjsbrandet EYDA i ”Løvens Hule”. Virksomheden, der skaber tøj til alle kvinder uanset alder og størrelse, kunne forlade løvehulen med to begejstrede investorer i ryggen.  

Læs mere her.