Pressemeddelelser

Erhvervsstyrelsens afklaring åbner vej for fortsat vækst

Efter grundig undersøgelse afklarer Erhvervsstyrelsen situationen omkring SFPRO-23-0022 – sikrer projektets fortsatte udvikling og styrkelse af dansk iværksætteri.


Læs mere her

Nyt Kapitel for Min Mave: Investering sikrer fremtid for mødres online fællesskab 

Julie Lacoppidan, der står i spidsen for Min Mave, Danmarks ældste online fællesskab for småbørnsforældre og gravide, har opfundet platformen for forældrerådgivning i Danmark. Ved at udnytte teknologien til at skabe et trygt og informativt miljø, har Min Mave etableret sig som en uundværlig ressource for familier landet over.


Læs mere her

Dansk Design skaber "smuk stilhed" med upcycled akustikpaneler

Mikkel Venge, en tidligere designer for Bang & Olufsen, har skabt en ny vej inden for dansk design med sin virksomhed, VENGE ApS, ved at transformere affaldsplast til elegante og funktionelle akustikpaneler. Hans tilgang til at kombinere æstetik med miljømæssigt ansvar fangede opmærksomheden hos investorerne i "Løvens Hule", hvor Anne Stampe valgte at investere. Efter Mikkel Venges optræden i programmet har investeringsinteressen taget fart. Nu byder VENGE velkommen til nye investorer, herunder Tobias Ejlskov, Magnus Ejlskov og Søren Emil Ejlskov Piper.


Fra Rest til Designikon

WeCycle Furniture fejrer nylig investering fra "Løvens Hule" og afslører sin tilgang til et miljøvenligt alternativ ved at genanvende materialer for at skabe klassiske og tidsløse møbler. Læs om Diddes vision om at tage kampen op i møbelbranchen.


Læs mere her:

Brygger fremtidens kaffe med stor investering

Fra cykelrytter til kaffeentreprenør: Mød Michael Mølbak, den tidligere elitecykelrytter, der nu er hovedkraften bag Nordic Coffee House, en nyskabende spiller i kaffebranchen. Med en nylig indsprøjtning på 1,2 millioner kroner fra DR's Løvens Hule og status som gazelle-virksomhed, er Nordic Coffee House på sporet til at ændre måden, vi tænker på kvalitetskaffe.


Læs mere her:

Hestevelfærd forener videnskab og omsorg med investor og hesteentusiast Anne Stampe. 

Med en baggrund som kemiingeniør og hovtrimmer, kombinerer Mette videnskab og praktisk viden for hestenes sundhed. Hendes unikke tilgang og passion for heste førte til en markant præsentation i 'Løvens Hule', hvor hun fik investor Anne Stampe op på hesten.


Læs mere her:

Fra 'Løvens Hule' til Cykelstierne: Nordic Female Founders bag investering i El-Ladcykler

Med cykelmodeller opkaldt efter H.C. Andersens værker og deres rødder i forfatterens hjemby, Odense, formåede de at fange løvindens opmærksomhed.  


Læs mere her:

Vinhuset smagte løverne - Nu har de fået tre investorer med om bord.

To talentfulde købmænd fra Thisted har etableret en internetbaseret vinbutik, hvor højdepunktet er smagekasser med førsteklasses vine til overkommelige priser, som appellerer til de fleste.


Læs snart mere

iVet forandrer spillet inden for dyrlægepleje - Nu har hun fået en investering

Hvordan kan en online platform ændre den måde, vi tager os af vores kæledyr på? Hvordan kan den supplere den traditionelle dyrlægepleje? iVet viser vejen med et dybt engagement i dyrevelfærd og en klar vision om at gøre kvalitetspleje tilgængelig for alle.


Læs mere her:

En kvindes udfordring og sejr

En mors personlige udfordring bliver en sejr for menstruerende overalt med Flow Intimates. 


Læs mere her:

Familiekrise fører til livreddende teknologi: Linucares Gennembrud i 'Løvens Hule´ 

Dansk startup omdanner krise til innovativ alarmapp og tryghedsknapper.


Læs mere her:

GAVN Studio modtager dobbelt Investering i Løvens Hule – En sejr for cirkulær mode 

GAVN Studio, startuppen, der har til formål at reformere modeindustrien med et fokus på cirkulær økonomi, har i "Løvens Hule" sikret investeringer fra Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard, samt indgået et værdifuldt partnerskab med Dansk Røde Kors.


Læs mere her:

Anne Stampe og Mia Wagner fortsætter indsatsen for mere diversitet i erhvervslivet hver for sig.

Efter tre års samarbejde i Nordic Female Founders har Mia Wagner og Anne Stampe valgt at fortsætte arbejdet for mere diversitet i erhvervslivet hver for sig.


Læs mere her:  

Erfarne erhvervskvinder ændrer ledelsesstrukturen hos Nordic Female Founders

Begyndelsen af 2023 har budt på flere interessante tiltag, som alle skal være med til at styrke Nordic Female Founders vision om at skabe bedre muligheder for kvindelige iværksættere og øge diversiteten i dansk erhvervsliv.


Læs mere her:

Nyt partnerskab vil hjælpe flere kvindelige iværksættere og kvindelige investorer

Deloitte Fast Growing Companies indgår nu en officiel samarbejdsaftale med Nordic Female Founders for blandt andet at hjælpe kvindelige iværksættere og kvindelige investorer.


Læs mere her:

Flere investorer har fået øje på Hush Little One

Selvom det kun er under en uge siden, at Hush Little One var i Løvens Hule, hvor de foran løverne præsenterede deres spirende småbørnsunivers, der skal hjælpe børn til en bedre søvn, er der allerede nyt på investorfronten.


Læs mere her.

Forældre fortvivlede over babys manglende søvn: Opfandt tyngdedyne der løste problemet

Hush Little One skaber produkter, som ikke kun er effektive, men som også føles rare på huden, er smukke at se på og som hjælper dig til at gøre søvn til en god oplevelse for dig og dit barn.


Læs mere her:

Bettina Foltinger fokuserer på uld og fashion til de mindste - Nu har hun fået en investering

Little Savage er brandet bag uld, hipserhuer og fashion til de mindste. Køb mindre, men bedre. Sådan lyder opfordringen fra Bettina Foltinger, som står bag Little Savage.


Læs mere her:

Innovativt barnevognstilbehør fik to investorer med på vognen

Parret bag virksomheden KongWalther har netop landet en investering i Løvens Hule for opfindelsen af handsker, som lynes fast på barnevognsstyret, og gør kolde gåture til en lun fornøjelse.


The Clay Play udvider ejerkredsen 

Siden optagelserne i Løvens Hule, hvor keramikvirksomheden The Clay Play gik hjem med en investering fra Løvinde Anne Stampe, har de styrket ejerkredsen med endnu en investor. 


The Clay Play - legende og nytænkende keramik

Keramiker og kunstner Annemette Klit-Nygaard er 51 år, men har aldrig sluppet sin legende tilgang til sit håndværk og design. Det uperfekte gør livet mere interessant, mener hun.


Ditte Julie bliver branding- og house manager i Female Founders House

Ditte Julie er netop tiltrådt stillingen som branding- og house manager i Female Founders House.


Hun skal sikre fællesskabet og energien i huset, og arbejde videre på tankegangen ”kvinde-hjælper-kvinde”, som Female Founders House er bygget på og understøtte et professionelt rart arbejdsmiljø..


TakeCHARGE knækkede koden til intelligent el-opladning

Med virksomheden TakeCHARGE har to venner fra Birkerød, knækket koden til intelligent el-opladning i hjemmet og valgfri opladning på farten. Investor i Løvens Hule belønner iværksætterne med en investering på 1,5 mio. kr.


Øreflipstylisterne sikrede sig en investering

I smykkewebshoppen Mille & Lykke styler to kusiner fra Silkeborg øreringe på øreflipper med flere huller for at inspirere kunderne til at vælge et personligt look


Nordic Female Founders supplerer ejerkredsen med yderligere fire nye kompetente særligt udvalgte investorer


Impactvirksomheden med fokus på at fremme ligestilling i dansk iværksætteri udvider nu ejerkredsen med fire nøje udvalgte investorer. Dermed suppleres den eksisterende ejerkreds, som består af Mia Wagner, Anne Stampe Olesen og Johan Schur.


Læs mere her.

Lotte Thor bliver kultur- og indholdschef i Female Founders House 

Journalist og moderator Lotte Thor Høgsberg skal stå i spidsen for kulturen og indholdet i Danmarks nye iværksætterhus Female Founders House, der åbner til juni i København.  


Læs mere her.

Nyt partnerskab vil skabe forandring i dansk iværksætteri

Langt færre kvinder end mænd bliver iværksættere i Danmark. Det problem skal nu højere op på dagsordenen, og derfor har Nordic Female Founders, der er stiftet af Mia Wagner og Anne Stampe Olesen, netop indgået et 3-årigt partnerskab med Nykredit. Den fælles ambition er blandt andet at klæde iværksætterne på til mødet med banken og øge diversiteten i dansk iværksætteri, så lige så mange kvinder som mænd starter ny virksomhed og bidrager til det danske samfund med vækst og arbejdspladser.


Læs mere her.

Trine skabte sit eget slow fashionbrand som 51-årig – nu har hun fået investering 

Trine Weber Carlsen har været en del af den danske modebranche i en årrække. Som 51-årig tog hun springet og lancerede sit helt eget slow fashionbrand Seamless Basic. Nu har hun fået Mia Wagner og Nordic Female Founders med som investor. 


Læs mere her.

Dea Kudibal og Nordic Female Founders lancerer fælles initiativer for at bakke op om kvindelige iværksættere 

Modebrandet Dea Kudibal og virksomheden Nordic Female Founders har skabt et legat og er klar med to store walks and talks, der skal skabe en bevægelse af empowerment og fællesskab blandt kvindelige iværksættere. De to initativtagere er også klar med særligt designede styles, hvor overskuddet går ubeskåret til legatet.


Læs mere her.

Josefine fik legat i 'Løvehulen' - nu er det forvandlet til en investering 

Iværksætteren Josefine Bjørn Knudsen forlod ”Løvens Hule” med et legat på 30.000 fra Mia Wagner og Nordic Female Founders til udviklingen af virksomheden Min Kreative Verden. Senere er det blevet forvandlet til en investering.  


Læs mere her.

Gymnasieelever sikrede sig hjerte-investering fra ’Løverne’: ”En hyldest til unge iværksættere” 

Virksomheden DeSonic, der laver foliecovers med unikke motiver til computere, gik fra ”Løvens Hule” med en investering fra Mia Wagner og Jesper Buch og flotte ord med på vejen fra de garvede investorer. 


Læs mere her.

Beauty Boosters vil gentænke skønhedsbranchen: Nyt udkørende beauty-koncept skal verden rundt med Løve-investering 

Et unikt koncept, hvor professionelle skønhedsbehandlere kører ud med hele salonen til private kunder og virksomheder i København, har netop fået en millioninvestering fra Mia Wagner og Christian Arnstedt i Løvens Hule. Det skal på sigt bringe Beauty Boosters’ forretningsmodel verden rundt.


Læs mere her.

Nordic Female Founders og Jeudan åbner stort kontorfællesskab for kvindelige iværksættere i København 

Nordic Female Founders og ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan åbner i juni 2022 et stort kontorfællesskab i hjertet af København. Kontorfællesskabet får navnet Female Founders House og vil samle kvindelige iværksættere i et unikt fællesskab.


Læs mere her.

Vibrator boutique fik ”løverne” med på vigtig selvværdsmission 

Virksomheden Klub Venus, der arbejder for at øge selvværdet blandt andet ved hjælp af sexlegetøj, fik en investering på 525.000 kroner og tre investorer med sig fra DR-programmet ”Løvens Hule”. 


Læs mere her.

Dansk sportstøjsbrand præsenterer rekordregnskab 

Sportstøjsbrandet EYDA, der forener kvinder om at ’do what you can’, er populært som aldrig før og kan fremvise en rekordstor omsætning og plus på bundlinjen.  


Læs mere her.

Nordic Female Founders investerer i nyt dansk hudpleje 


Virksomheden Nordic Female Founders, som Mia Wagner og Anne Stampe Olesen står bag, går som noget særligt nu med helt fra begyndelsen i det nye danske hudplejebrand Lucia Care.

Læs mere her.

Studiekammerater sikrede sig en million fra “løverne” 

Anna Grantland og Martin Høegs virksomhed LOCKED startede som et studieprojekt. Torsdag aften fik de en investering på en million kroner af Mia Wagner og Jan Lehrmann i ”Løvens Hule”, som skal bruges til at skalere forretningen. 

Læs mere her.

Nordic Female Founders henter markante erhvervsfolk og styrker kapitalgrundlaget

Virksomheden Nordic Female Founders, der investerer i og arbejder for vækst i iværksætteri med diversitet, får nu glæde af de erfarne erhvervsfolk Johan Schur og Jeppe Christiansen.

Læs mere her

Sportspigen og supernørden sikrede sig nøje udvalgte investorer 

Der var rift om duoen Mette Lyngholm og Casper Jeppesen fra sportstøjsbrandet EYDA i ”Løvens Hule”. Virksomheden, der skaber tøj til alle kvinder uanset alder og størrelse, kunne forlade løvehulen med to begejstrede investorer i ryggen.  

Læs mere her.