Eva Veileborg Hald bliver medinvestor


Siden optagelserne i Løvens Hule, hvor keramikvirksomheden The Clay Play gik hjem med en investering fra Løvinde Anne Stampe, har de styrket ejerkredsen med endnu en investor.


Eva Veileborg Hald der med sine 25 års erfaring i detailbranchen og med virksomheden Hamonoya, der siden sin opstart i 2003 har vokset sig ud over landets grænser, besidder hun de helt rette kompetencer som medinvestor.  


Det mener Nordic Female Founders Co-founder Anne Stampe “Vi er stærke på online og organisationsopbygning, men vi har brug for flere erfarne kræfter indenfor detail. Vi har derfor rakt ud til Eva fra vores netværk, som er en af de stærkeste indenfor detailhandel i den her branche”  


I Løvens Hule købte Nordic Female Founders sig ind på 30 procent for 300.000 kr., og har efterfølgende afgivet 10 procent til Eva, ligesom hun nu er indgået i The Clay Plays bestyrelse.


”Jeg er begejstret over at være kommet med i The Clay Plays ejerkreds og bestyrelse og forventer meget af investeringen, da det er nogle fantastiske produkter og mennesker bag. Det er skønt at være en del af et projekt, der sælger produkter, der gør folk i godt humør, når de bruger dem. Man kan jo kun blive i glad, når man ser, og bruger The Clay Plays keramik.


Og da mange af kunderne overlapper med de kunder, min virksomhed normalt sælger til, kan jeg bidrage med min erfaring med salg og distribution til detailhandelen og skalering til udlandet.” afslutter Eva Veileborg Hald


 


Fakta:


  • TheClayPlay er et keramikværksted som producerer og designer keramik med en legende tilgang til design.

  • Eva Veileborg Hald er founder af distributionsvirksomheden Hamonoya, der sælger eksklusivt køkkenudstyr, bageudstyr og home accessoires af høj kvalitet til mere end 2.000 butikker i Danmark, Norge, Island, Finland og Sverige.


 


For yderligere information:


Annemette Klit-Nygaard og Nana Fataou Danio-Klit, foundere af The Clay Play, info@theclayplay.dk, +45 2250 2459


Eva Veileborg Hald, investor i The Clay Play, https://dk.linkedin.com/in/evaveileborghald/da


Christina Lund Bitsch, kommunikation Nordic Female Founders, christina@nordicfemaledounders.dk