Ledige stillinger

Markedsføringspraktikant

Vil du være praktikant i en lille virksomhed med fart på? Vil du lære af dygtige kolleger og samtidig have mulighed for at bruge din egen kreativitet? Og vil du have ansvar og udvikle dig, samtidig med du har det sjovt med vores team? Så skal du søge praktik hos Nordic Female Founders.

Vi er en forholdvis ny virksomhed, der siden efteråret 2020 har arbejdet for at gøre det nemmere at være og blive kvindelig iværksætter i Danmark. Det gør vi blandt igennem, at vores medstifter Mia Wagner i "Løvens Hule" investerer i spændende virksomheder med diversitet, lige som vi har skabt et netværk, hvor massevis af kvindelige iværksættere møder og løfter hinanden.

Vi udvikler os hele tiden og har blandt andet et stort projekt på vej, som du som praktikant hos os vil få mulighed for at sætte dit præg på.  


Som praktikant hos Nordic Female Founders får du mulighed for:

- At hjælpe med at planlægge tre store events

- At blive dygtig til at eksekvere på en SoMe-strategi og lave godt og fængende indhold på sociale medier - særligt instagram

- At mærke hvordan det er at arbejde for en af Danmarks førende virksomheder inden for diversitetsdagsordenen

- At blive en del af et lille hold med en uformel tone, et stærkt sammenhold og plads til det hele menneske

... og meget mere!  


Vi søger dig, der:

- Synes, events og sociale medier er særligt spændende og også er klar på at løse en masse andre ad hoc-opgaver

- Gerne kaster dig ud i nye udfordringer og er frisk på at lære en masse

- Har lyst til at få ansvar under nogle trygge rammer, hvor du aldrig er alene 

Praktikperioden er seks måneder med start i januar 2022. Vi fordeler timerne, så du har færre timer om ugen, end du ville have haft over tre måneder, og vi gør det samtidig muligt, at du kan skrive opgave undervejs. På den måde får vi mulighed for at lære hinanden bedst muligt at kende, og vi kan nå at lære dig en masse.


Arbejdssted: Viborg

Send din ansøgning til admin@nordicfemalefounders.dk med emnefeltet "Markedsføringspraktikant". Ansøgningsfristen er d. 8. oktober, men vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning afsted!