Bliv medlem af Investor Club

Vær med til at skabe forandring og diversitet i dansk iværksætteri og bliv samtidig en del af et stærkt fællesskab

Medlemskab i Investor Club


For at ansøge om medlemskab i Investor Club, bedes du udfylde nedenstående ansøgningsformular. I formularen bedes du kort beskrive din motivation for at være medlem af Investor Club samt hvilke relevante kompetencer, som du besidder og kan bringe i spil som investor i en start-up. Du må gerne notere det i stikordsform. 

I formularen bedes du derudover notere dit navn og telefonnummer. Så vil du blive ringet op af en medarbejder fra Nordic Female Founders til en uformel snak om medlemsskabet i Investor Club. Kort efter denne samtale vil du via e-mail modtage svar på din ansøgning om medlemskab i Investor Club. 

Ansøg om medlemskab her
Som medlem får du
  • 6 årlige pitchdage
  • 2 årlige netværksdage
  • Undervisning i iværksætteri og investering
  • Deltagelse i årlig Rådgivningsfestival 
  • Mulighed for at blive bragt i spil til bestyrelsesposter og advisory boards
  • Mulighed for at blive mentor for en iværksætter som del af NFF Boost
  • Adgang til Nordic Female Founders stærke netværk, hvor du kan blive klogere på andre virksomheder og lære af deres succes
  • Mulighed for aktivt at gøre en forskel for at fremme diversitet i dansk iværksætteri

Det siger vores medlemmer

Sofie Birkerod Oredson

Medlem af Investor Club

“Oprindeligt tiltalte Investor Club mig, fordi det var helt legitimt ikke at have nogen erfaring i start-up investeringer og et kvindeligt netværk føltes trygt. Jeg kunne se mig selv i missionen om at fremme kvindelige iværksættere og investorer. Jeg er blevet introduceret for et skarpt netværk og spændende investeringscases. Investor Club har åbnet dørene for min første investering i en start-up sammen med en anden investor, hvilket jeg utrolig begejstret over. Investor club har hjulpet mig med at tage hul på en helt ny investeringsverden."

 
Louise Skarby 

Medlem af Investor Club

"Investor Club introducerer mig for virksomheder, screenet og blåstemplet af Nordic Female Founders, der søger både kompetencer og kapital. Det giver mig en ro, at de er klargjort til en eventuel investering. Ydermere er netværket en kæmpe gave. Både til erfaringsudveksling og sparring. Nye venskaber er skabt, og mulighed for at investere sammen med andre, der kan bidrage og byde ind på områder, man ikke selv er skarp i."