Nordic Female Founders vil styrke kvinder

Nordic Female Founders blev grundlagt i efteråret 2020, fordi vores founder Anne Stampe Olesen og tidligere founder Mia Wagner kunne se, der var brug for at gøre noget for at øge diversiteten i dansk iværksætteri. Kvindelige iværksættere havde ikke de muligheder, de to mente, de burde have.  

Virksomheden er således skabt på ønsket om at gøre en forskel i Danmark.  

Nordic Female Founders har identificeret en række indsatsområder, som vores forretningsmodel er bygget op omkring at forbedre.  

Nordic Female Founders forretning består af:

Investering i iværksætteri

Vi investerer i startups med diversitet. Både igennem ”Løvens Hule” og ved siden af det populære DR-program. Vi er en aktiv investor, der engagerer os i de virksomheder, vi investerer i. Vi har lige nu 12 investeringer, og der er flere på vej. Vi investerer i de fleste former for brancher og forretningsmodeller og er altid åbne over for at læse dit pitch - læs mere her.

Investor Club

Vi ved, at kvindelige iværksættere modtager færre investeringer end mandlige, og at der er flere mandlige investorer end kvindelige. Vi vil samtidig gerne bidrage til at få flere kvinder i bestyrelserne. Derfor har vi skabt Investor Club, hvor vi gør det muligt for flere kvinder at springe ud som investorer og for flere iværksættervirksomheder med diversitet at få en investering - læs mere her.

NFF Boost

Vi oplever, at nogle af de kerneudfordringer, som kvinder, der ønsker at springe ud som selvstændige, møder, er manglende adgang til netværk og rollemodeller, manglende adgang til konkret faglig viden og en følelse af at være alene. Vi har skabt NFF Boost for blandt andet at fjerne nogle af disse barrierer, ligesom vi ønsker at løfte hele fødekæden og give iværksættere, investorer og rådgivere mulighed for at mødes – læs mere her.


En aktiv stemme

Derudover er vi en aktiv stemme i den danske diversitetsdebat og medvirker i diverse medier, lige som vi holder foredrag rundt omkring i landet for at øge bevidstheden om udfordringer og løsninger.


Læs vores presseomtaler og find mere om foredrag her