Mia Wagner

Mia Wagner

Mia Wagner er medstifter af Nordic Female Founders. Hun er løvinde, jurist og konfliktmægler. 

Inden da var Mia var i mere end 13 år advokat i Advokatfirmaet Wagner, og hun var i en årrække også partner i Wagner Advokater.

Fra 2017 til efteråret 2020 stod Mia Wagner i spidsen for den familieejede koncern Freeway, som har helt eller delvist ejerskab i 34 virksomheder.

Mia har sammen med Anne Stampe Olesen stiftet Nordic Female Founders med ønsket om at sætte fokus på ligestilling i dansk erhverv samt at sikre flere investeringer til kvindelig iværksættere.

Mia sidder i en række bestyrelser - hun er blandt andet bestyrelsesmedlem hos UNICEF Danmark.

Anne Stampe Olesen 
Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen stiftede i november 2020 Nordic Female Founders sammen med Mia Wagner. Virksomheden arbejder gennem investeringer, netværk og udviklingsforløb for at gøre det lettere at være og at blive kvindelig iværksætter i Danmark.

Annes hjerte banker for iværksætteri, og forud for stiftelsen af Nordic Female Founders arbejdede hun i en årrække også med iværksætteri som kommerciel direktør og senere driftsdirektør i Freeway-koncernen. Her hjalp hun iværksættere i en lang række selskaber med at udvikle og vækste deres virksomheder, ligesom hun via sin store viden om strukturer og processer arbejdede målrettet med organisationsudviklingen i koncernen og dens investeringer. 

Inden sin tid hos Freeway arbejdede hun i 8 år for Viborg Idrætsråd, hvor hun blandt andet udviklede koncepter.

Anne sidder i flere bestyrelser. Hun har en bachelor i sportsmanagement fra UCN og en master i proces- og forandringsledelse fra RUC.


Susanne Toftgård Nielsen

Susanne Toftgård Nielsen

Susanne Nielsen er til daglig CEO i virksomheden FloodFrame. Susanne bidrager ved siden af sit arbejde til Nordic Female Founders med sin store viden og erfaring, som hun har oparbejdet gennem 30 år i dansk erhvervsliv. Hun har tidligere været CEO i C. F. Møller og medlem af direktionen i Ramboll.

Jacqueline Egerod

Legal Advisor & Investment Facilitator

Jacqueline Egerod

Jacqueline er Legal Advisor & Investment Facilitator hos Nordic Female Founders. Hun har en kandidat i erhvervsjura fra CBS (cand.merc.jur) og sidder til dagligt med de juridiske opgaver i Nordic Female Founders.

Jacqueline assisterer herudover i diverse opgaver vedrørende investeringer i virksomheder, og hjælper med at løse opgaver i forbindelse med Nordic Female Founders' Investor Club.

Christina Lund Bitsch

Christina er Presseansvarlig og SoMe Manager hos Nordic Female Founders. Samtidig rådgiver hun vores investeringer. 
Der udover holder Christina styr på bogholderiet.

Christina har en baggrund som iværksætter, hvor hun er vant til at have mange hatte på, og jonglere rundt imellem de opgaver, der følger med som selvstændig. Hun er tidligere Kundeservicechef hos Freeway. Hun er uddannet indenfor salg og har mange års erfaring indenfor detailbranchen.
                                             Christina Lund Bitsch

                                    Presse, SoMe & Bogholderi
                               Christina@nordicfemalefounders.dk 

Julie Skytte


Julie Skytte

Julie Skytte er projektleder i Nordic Female Founders. Julie er samtidig i gang med sin bachelor i erhvervsøkonomi.

Julie har en lang række administrative opgaver i Nordic Female Founders. Hun er med til at holde overblikket over processerne, og assisterer med diverse finansielle opgaver.

Nanna Haandbæk Schmidt

Nanna Haandbæk Schmidt

Nanna Schmidt er projektassistent i Nordic Female Founders. Til dagligt læser Nanna en bachelor i Antropologi på Københavns Universitet. 

Nanna assisterer på projekter i Nordic Female Founders, hvor hun gør brug af sin uddannelse til kvalitative undersøgelser blandt vores medlemmer, iværksættere og investorer. Derudover assisterer Nanna i de administrative opgaver i Nordic Female Founders.

Mikkel Olesen

Mikkel er Strategic Portfolio Analyst hos Nordic Female Founders og læser ved siden af en bachelor i erhvervsøkonomi på CBS.

Mikkel faciliterer blandt andet due diligence på potentielle investeringscases og udvikler samt sparer med Nordic Female Founders eksisterende portefølje. Herudover har han en række administrative og finansielle opgaver.

                                                           Mikkel Olesen
                                                 Strategic Portfolio Analyst
                                          mikkel@nordicfemalefounders.dk

Julie Lysdal Markussen

Julie Lysdal er Anne Stampes personlige assistent og forlængede arm i hverdagen. Julie assisterer herudover også i de administrative opgaver samt med projektledelse af diverse projekter og opgaver i Nordic Female Founders.

Julie har en kandidat i Politik og Administration fra AAU (cand.scient.adm) og kommer med flere års erfaring i ledelsesunderstøttelse, projektledelse og eventafvikling fra det offentlige samt detailbranchen. 

                                             Julie Lysdal Markussen
                                  Personal Assistant hos Anne Stampe
                                   Julie.L.M@nordicfemalefounders.dk

FEMALE FOUNDERS HOUSE


Ditte Julie Blyme Topgaard
Branding og housemanager i Female Founders House
dittejulie@nordicfemalefounders.dk

Ditte Julie Blyme Topgaard

Kommer snart

Sofie Lave

Personlig Assistent hos Ditte Julie 

Sofie Lave Nielsen

Kommer snart