Mia Wagner
Co-founder og direktør
Mia@nordicfemalefounders.dk

Mia Wagner

Mia Wagner er medstifter af Nordic Female Founders. Derudover er Mia Løvinde, tidligere CEO i Freeway, jurist og konfliktmægler. Mia var i mere en 13 år advokat i Advokatfirmaet Wagner, og hun var i en årrække også partner i Wagner Advokater.

Fra 2017 til efteråret 2020 stod Mia Wagner i spidsen for den familieejede koncern Freeway, som har helt eller delvist ejerskab i 34 virksomheder.

Mia har sammen med Anne Stampe Olesen stiftet Nordic Female Founders med et ønske om at sætte fokus på ligestilling i dansk erhverv samt at sikre flere investeringer til kvindelig iværksættere.

Mia sidder i en række bestyrelser - hun er blandt andet bestyrelsesmedlem hos UNICEF Danmark.

Anne Stampe Olesen 
Co-founder og direktør
Anne@nordicfemalefounders.dk
Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen stiftede i november 2020 Nordic Female Founders sammen med Mia Wagner. Virksomheden arbejder gennem investeringer, netværk og udviklingsforløb for at gøre det lettere at være og at blive kvindelig iværksætter i Danmark.

Annes hjerte banker for iværkætteri, og forud for stiftelsen af Nordic Female Founders arbejdede hun i en årrække også med iværksætteri som kommerciel direktør og senere driftsdirektør i Freeway-koncernen. Her hjalp hun iværksættere i en lang række selskaber med at udvikle og vækste deres virksomheder, ligesom hun via sin store viden om strukturer og processer arbejdede målrettet med organisationsudviklingen i koncernen og dens investeringer. Forinden sin tid hos Freeway arbejdede hun i 8 år for Viborg Idrætsråd, hvor hun blandt andet udviklede koncepter.

Anne sidder i flere bestyrelser. Hun har en bachelor i sportsmanagement fra UCN og en master i proces- og forandringsledelse fra RUC.


Charlotte Thøming 


Charlotte Thøming

Charlotte Thøming er kommunikationschef i Nordic Female Founders. Charlotte er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har tidligere været hos TV 2 SPORT, DR Sporten og Freeway.

Charlotte udarbejder og eksekverer strategier for virksomhedens indsatser på en bred palette af kommunikationsplatforme. Hun rådgiver vores investeringer og er blandt andet skarp til pressehåndtering og sociale medier.

Susanne Toftgård Nielsen

Susanne Toftgård Nielsen

Susanne Nielsen er til daglig CEO i virksomheden FloodFrame. Susanne bidrager til Nordic Female Founders med sin store viden og erfaring, som hun har oparbejdet gennem 30 år i dansk erhvervsliv. Hun har tidligere været CEO i C. F. Møller og medlem af direktionen i Ramboll.


Julie Skytte
Projektkoordinator & PA
Julie@nordicfemalefounders.dk


Julie Skytte

Julie Skytte er personlig assistent for Mia og projektkoordinator i Nordic Female Founders. Julie er i gang med sin bachelor i erhvervsøkonomi.

Julie har en lang række administrative opgaver i Nordic Female Founders. Hun er med til at holde overblikket over processerne, og samtidig er det Julie, der står for mødebooking i virksomheden.

Nanna Haandbæk Schmidt

Nanna Haandbæk Schmidt

Nanna Schmidt er projekt assistent i Nordic Female Founders. Til dagligt læser Nanna en bachelor i Antropologi på Københavns Universitet. 

Nanna assisterer på projekter i Nordic Female Founders, hvor hun gør brug af sin uddannelse til kvalitative undersøgelser blandt vores medlemmer, iværksættere og investorer. Derudover assisterer Nanna i de administrative opgaver i Nordic Female Founders

Karen Emma Malberg Karen Emma Malberg

Karen Malberg læser til dagligt en professionsbachelor i Innovation og Entrepreneurship på CPH Business. Som et led i hendes uddannelse er hun i praktik her i Nordic Female Founders.

Karen assisterer i de administrative opgaver i Nordic Female Founders. Hun står blandt andet for koordinering af kontorpladser i Female Founders House.