Anne Stampe Olesen
CEO & Co-founder

Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen er CEO bag Nordic Female Founders og Løvinde. Virksomheden arbejder gennem investeringer, netværk og NFF Boost udviklingsforløb for at gøre det lettere at være og at blive kvindelig iværksætter i Danmark.

Annes hjerte banker for iværksætteri, og forud for stiftelsen af Nordic Female Founders arbejdede hun i en årrække også med iværksætteri som kommerciel direktør og senere driftsdirektør i Freeway-koncernen. Her hjalp hun iværksættere i en lang række selskaber med at udvikle og vækste deres virksomheder, ligesom hun via sin store viden om strukturer og processer arbejdede målrettet med organisationsudviklingen i koncernen og dens investeringer. 

Inden sin tid hos Freeway arbejdede hun i 8 år for Viborg Idrætsråd, hvor hun blandt andet udviklede koncepter.

Anne sidder i flere bestyrelser. Hun har en bachelor i sportsmanagement fra UCN og en master i proces- og forandringsledelse fra RUC.

Anne Stampe Olesen stiftede i november 2020 Nordic Female Founders sammen med Mia Wagner og har i dag overtaget hele virksomheden.

Susanne Toftgård Nielsen

Susanne Toftgård Nielsen

Med mere end 30 års erfaring inden for dansk erhverv er Susanne en uvurderlig rådgiver hos Nordic Female Founders. Hun spiller en afgørende rolle i vores Investor Club, hvor hun guider og støtter iværksættere, der præsenterer deres innovative ideer og virksomheder under vores pitchdage. Susannes ekspertise og indsigt skaber en bro mellem iværksættere og investorer, hvilket hjælper med at realisere spændende projekter.

Udover sin rolle hos Nordic Female Founders er Susanne også CEO i virksomheden FloodFrame. Hendes karriere inkluderer tidligere roller som CEO hos C.F. Møller og medlem af direktionen i Ramboll.

Jacqueline Egerod

Head of Legal & Investment Facilitator


Jacqueline Egerod

Jacqueline er Head of legal & Investment Facilitator hos Nordic Female Founders. Hun har en kandidat i erhvervsjura fra CBS (cand.merc.jur) og sidder til dagligt med de juridiske opgaver i Nordic Female Founders.

Jacqueline assisterer herudover i diverse opgaver vedrørende investeringer i virksomheder, og hjælper med at løse opgaver i forbindelse med Nordic Female Founders' Investor Club.

Christina Lund Bitsch

Christina er Digital Kommunikationsansvarlig hos Nordic Female Founders. Christina arbejder dagligt med at styrke vores online tilstedeværelse. Hun står for alt fra pressearbejde, opdateringer på vores hjemmeside til at skabe en engageret tilhængerskare på sociale medier.
Christina er også ansvarlig for at udarbejde strategier for nogle af vores investeringer.
Derudover sikrer hun, at vores budskaber når ud til det rette målgruppe og skaber positiv opmærksomhed om vores initiativer. 

Christina Lund Bitsch
Digital Communications Manager
Christina@nordicfemalefounders.dk

Nanna Haandbæk Schmidt

Nanna Haandbæk Schmidt

Nanna er projektleder i Nordic Female Founders, hvor hun spiller en afgørende rolle i at styrke organisationens Investor Club. Til dagligt anvender hun sine antropologiske færdigheder til brugerinddragelse og dataindsamling, hvilket skaber dybdegående indsigter, der driver virksomhedens udvikling samt til at facilitere sparringssessioner med medlemmer i Female Founders House. Nannas alsidighed kommer yderligere til udtryk i de administrative og kommunikative opgaver, hun assisterer med. Julie Lysdal Markussen

Julie Lysdal er projektleder på NFF Boost og sidder med alle de administrative opgaver forbundet med projektet.

Julie har en kandidat i Politik og Administration fra AAU (cand.scient.adm) og kommer med flere års erfaring i ledelsesunderstøttelse, projektledelse og eventafvikling fra det offentlige samt detailbranchen. 

Julie Lysdal Markussen
Project Manager
Julie.L.M@nordicfemalefounders.dk

Julie Skytte
Portfolio Manager
julie@nordicfemalefounders.dk

Julie Skytte 

Julie Skytte er projektleder i Nordic Female Founders. Julie er samtidig i gang med sin kandidat i erhvervsøkonomi.

Julie har en lang række administrative opgaver i Nordic Female Founders. Hun er med til at holde overblikket over processerne, og assisterer med diverse finansielle opgaver.