Anne Stampe Olesen
CEO
anne@nordicfemalefounders.dk

Anne Stampe Olesen

Anne Stampe Olesen er CEO bag Nordic Female Founders og Løvinde. Virksomheden arbejder gennem investeringer, netværk og udviklingsforløb for at gøre det lettere at være og at blive kvindelig iværksætter i Danmark.

Annes hjerte banker for iværksætteri, og forud for stiftelsen af Nordic Female Founders arbejdede hun i en årrække også med iværksætteri som kommerciel direktør og senere driftsdirektør i Freeway-koncernen. Her hjalp hun iværksættere i en lang række selskaber med at udvikle og vækste deres virksomheder, ligesom hun via sin store viden om strukturer og processer arbejdede målrettet med organisationsudviklingen i koncernen og dens investeringer. 

Inden sin tid hos Freeway arbejdede hun i 8 år for Viborg Idrætsråd, hvor hun blandt andet udviklede koncepter.

Anne sidder i flere bestyrelser. Hun har en bachelor i sportsmanagement fra UCN og en master i proces- og forandringsledelse fra RUC.

Anne Stampe Olesen stiftede i november 2020 Nordic Female Founders sammen med Mia Wagner og har i dag overtaget hele virksomheden.

Susanne Toftgård Nielsen

Susanne Toftgård Nielsen

Med mere end 30 års erfaring inden for dansk erhverv er Susanne en uvurderlig rådgiver hos Nordic Female Founders. Hun spiller en afgørende rolle i vores Investor Club, hvor hun guider og støtter iværksættere, der præsenterer deres innovative ideer og virksomheder under vores pitchdage. Susannes ekspertise og indsigt skaber en bro mellem iværksættere og investorer, hvilket hjælper med at realisere spændende projekter.

Udover sin rolle hos Nordic Female Founders er Susanne også CEO i virksomheden FloodFrame. Hendes karriere inkluderer tidligere roller som CEO hos C.F. Møller og medlem af direktionen i Ramboll.Louise Skarby

Louise er Nordic Female Founders CFO, ligesom hun er medinvestor i NFF.
Som CFO er Louise ansvarlig for at sikre, at vores økonomi er sund og stabil. Hun har stor erfaring med finansiel planlægning, budgettering og rapportering samt risikostyring og compliance.

Louise brænder for at skabe værdi og levere resultater af høj kvalitet.

Louise Skarby
CFO
Louise@nordicfemalefounders.dk
Jacqueline Egerod

Legal Advisor & Investment Facilitator


Jacqueline Egerod

Jacqueline er Legal Advisor & Investment Facilitator hos Nordic Female Founders. Hun har en kandidat i erhvervsjura fra CBS (cand.merc.jur) og sidder til dagligt med de juridiske opgaver i Nordic Female Founders.

Jacqueline assisterer herudover i diverse opgaver vedrørende investeringer i virksomheder, og hjælper med at løse opgaver i forbindelse med Nordic Female Founders' Investor Club.

Christina Lund Bitsch

Christina Lund Bitsch er Digital Kommunikationsansvarlig hos Nordic Female Founders. Christina arbejder dagligt med at styrke vores online tilstedeværelse. Hun står for alt fra pressearbejde, opdateringer på vores hjemmeside til at skabe en engageret tilhængerskare på sociale medier.
Christina er også ansvarlig for at udarbejde strategier for nogle af vores investeringer.
Derudover sikrer hun, at vores budskaber når ud til det rette målgruppe og skaber positiv opmærksomhed om vores initiativer. 

Christina Lund Bitsch
Digital Communications Manager
Christina@nordicfemalefounders.dk

Nanna Haandbæk Schmidt

Nanna Haandbæk Schmidt

Nanna Schmidt er projektleder i Nordic Female Founders. Til dagligt læser Nanna en kandidat i Antropologi på Københavns Universitet. 

Nanna leder projekter i Nordic Female Founders, hvor hun gør brug af sin uddannelse til kvalitative undersøgelser blandt vores medlemmer, iværksættere og investorer. Derudover assisterer Nanna i de administrative opgaver i Nordic Female Founders.

Mikkel Olesen
Strategic Portfolio Analyst
mikkel@nordicfemalefounders.dk

Mikkel Olesen

Mikkel er Strategic Portfolio Analyst hos Nordic Female Founders og læser ved siden af en bachelor i erhvervsøkonomi på CBS.

Mikkel faciliterer blandt andet due diligence på potentielle investeringscases og udvikler samt sparer med Nordic Female Founders eksisterende portefølje. Herudover har han en række administrative og finansielle opgaver.

Julie Lysdal Markussen

Julie Lysdal er Anne Stampes personlige assistent og forlængede arm i hverdagen. Julie assisterer herudover også i de administrative opgaver i Nordic Female Founders.

Julie har en kandidat i Politik og Administration fra AAU (cand.scient.adm) og kommer med flere års erfaring i ledelsesunderstøttelse, projektledelse og eventafvikling fra det offentlige samt detailbranchen. 

Julie Lysdal Markussen
Anne Stampes Personal Assistant and
Project Manager NFF Boost
Julie.L.M@nordicfemalefounders.dk

Julie Skytte


Julie Skytte (På udveksling)

Julie Skytte er projektleder i Nordic Female Founders. Julie er samtidig i gang med sin kandidat i erhvervsøkonomi.

Julie har en lang række administrative opgaver i Nordic Female Founders. Hun er med til at holde overblikket over processerne, og assisterer med diverse finansielle opgaver.