Dea Kudibal og Nordic Female Founders lancerer fælles initiativer for at bakke op om kvindelige iværksættere
 

Modebrandet Dea Kudibal og virksomheden Nordic Female Founders har skabt et legat og er klar med to store walks and talks, der skal skabe en bevægelse af empowerment og fællesskab blandt kvindelige iværksættere. De to initativtagere er også klar med særligt designede styles, hvor overskuddet går ubeskåret til legatet.   


Kvindelige iværksættere skal i højere grad kunne finde sammen i et fællesskab og mærke empowerment. Det mener kreativ direktør Dea Kudibal og virksomheden Nordic Female Founders, der er stiftet af Anne Stampe Olesen og Mia Wagner.  


De ønsker at skabe en bevægelse af kvinder i hele Danmark, som har til formål at skabe empowerment af kvindelige iværksættere samt kvinder i alle aldre, som ønsker øget diversitet og ligestilling i samfundet.


Derfor har de skabt et legat, der årligt uddeles til kvindelige iværksættere, så de mærker opbakning i arbejdet med at udvikle deres virksomhed.  


”Det er vores erfaring, at mange kvindelige iværksættere går rundt derude med fantastiske idéer og gode forretninger, der har brug for et lille kærligt skub for at komme godt ind på markedet. Det er måske for tidligt for dem at få en investor med ombord, men med dette legat får vi nu mulighed for at kunne støtte flere kvindelige iværksættere tidligt på deres rejse og dermed bidrage til, at flere kommer godt i gang,” siger Anne Stampe Olesen og Mia Wagner, medstiftere og direktører Nordic Female Founders.  


Og det er ikke det eneste initiativ, Dea Kudibal og Nordic Female Founders lancerer. De to virksomheder vil nemlig også gerne skabe en platform, hvor alle, der har lyst til at bakke op om øget diversitet, kan mødes på kryds og tværs. 


Det giver de mulighed for, når de den 23. marts i København og den 27. april i Aarhus – begge dage fra 17-19 afholder store Women’s Empowerment Walk and Talks. Her er alle uanset køn, der har lyst til at mødes om at gå en tur og netværke, støtte hinanden og heppe på kvindeligt iværksætteri, velkomne. De håber dermed, at mange vil være med til at skabe en empowermentbevægelse. 


”Det bliver nogle skønne walk and talks fyldt med god energi, iværksætterånd og opbakning til hinanden, og vi vil gerne opfordre alle til at deltage. Vi ønsker at dele ud af vores viden inden for virksomhedsopbygning, og vi ved, at der sidder så mange fantastiske mennesker rundt omkring i landet, der har masser af værdifuld viden at bidrage med. Kom præcis som du er og nyd et par gode timer med fællesskab, hvor vi går sammen om at skabe netværk blandt kvinder i Danmark,” siger Dea Kudibal, Anne Stampe Olesen og Mia Wagner.  


Muligheden for at skabe netværk blandt en masse kvinder er en stor motivation for initiativtagerne. 


”Det vil betyde enormt meget for mig at være med til at skabe en platform, hvor kvinder kan komme og sparre med hinanden, løfte hinanden og inspirere hinanden. Ved vores walk and talks kan man både komme og være bidragende, men jeg er sikker på, man også kommer til at kunne tage en masse brugbart med hjem. Dea Kudibal-brandet startede også som en iværksætterdrøm for mig, og jeg ville ikke være der, hvor jeg er i dag, hvis ikke jeg havde haft nogle rigtig gode sparringspartnere. Hvis vi kan være med til vise andre kvinder, hvor vigtigt et godt netværk er og give dem mulighed at komme godt i gang med at udvide deres, vil det være en kæmpe glæde,” siger Dea Kudibal, kreativ direktør Dea Kudibal.   


Alle interesserede kan læse mere og tilmelde sig Women’s Empowerment Walk and Talks på: https://www.eventim-light.com/dk/a/5f96b990a9053c1918a27056/ 


Dea Kudibal har samtidig designet nogle særlige styles, der bærer præg af netop ønsket om at skabe women’s empowerment. Overskuddet går ubeskåret til det nye legat og vil således komme en masse kvindelige iværksættere til gode.  


Salget åbner den 23. februar, og det er med at slå til hurtigt, da tøjet er produceret i en begrænset antal, og aktørerne forventer stor popularitet. 


De specielt designede styles består af en hoodie, t-shirt og hue i sort, grå og pink med et smukt grafisk print skabt af Dea Kudibal og statementet ’Women’s Empowerment’. Printet viser tranen, der er et elegant dyr, men samtidig kraftfuldt. Tranen symboliserer styrke og værdighed og bliver et symbol på de mange rollemodeller i iværksætteriet, det ifølge initiativtagerne er vigtigt at fremhæve i indsatsen for løfte flere kvinder.  


Priserne på tøjet ligger fra 299 til 499 kr. Det kan købes online hos Dea Kudibal fra d. 23. februar. Se mere her: https://deakudibal.dk/collections/nff-x-dea-kudibal?sort_by=manual  


For yderligere information:  
Rikke Kamstrup Jacobsen, PR1: 26 24 86 86
Charlotte Thøming, Nordic Female Founders: 23 95 48 58