Josefine fik legat i ’Løvehulen’ - nu er det forvandlet til en investering

Iværksætteren Josefine Bjørn Knudsen forlod ”Løvens Hule” med et legat på 30.000 fra Mia Wagner og Nordic Female Founders til udviklingen af virksomheden Min Kreative Verden. Senere er det blevet forvandlet til en investering.  


Et legat på 30.000 kroner fra Nordic Female Founders og modevirksomheden Dea Kudibal og 6 rådgivningsgange med løvinde Mia Wagners hold fra virksomheden Nordic Female Founders. Det forlod iværksætter Josefine Bjørn Knudsen, der står bag virksomheden Min Kreative Verden, det populære DR-program ”Løvens Hule” med.  

Efterfølgende er det dog blevet forvandlet til en investering fra Nordic Female Founders i Min Kreative Verden, der er et hækle- og strikkeunivers fyldt med egenudviklede opskrifter, hækle- og strikkebøger, garn og meget mere.  

Vi arbejdede med Josefine i en periode og fandt derigennem ud af, hvor hurtigt hun rykkede sig. Hun er super eksekverende og en utroligt dygtig forretningskvinde, hvilket øjet måske ikke lige først ser, fordi hun er så ydmyg. Hun hviler virkelig i sin sårbarhed og har brugt sine styrker til allerede at rykke forretningen til et rigtigt fint stadie. Hendes succes understreger, at der findes mange forskellige typer iværksættere, der kan få succes, og hun er et forbillede,” siger Mia Wagner, co-founder og direktør Nordic Female Founders.

For Josefine Bjørn Knudsen kom det som en stor overraskelse, at Nordic Female Founders ændrede mening og gerne ville være en del af hendes forretning.  

”Jeg var i forvejen vildt taknemmelig for legatet og den hjælp, jeg fik af holdet, så da vi en dag sad midt i et møde, og de fortalte, at de havde fortrudt og gerne ville investere alligevel, blev jeg helt mundlam. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. De har virkelig taget mig ind, hvilket er fantastisk for en iværksætter som mig, der ellers sidder meget alene med driften af og udviklingen af forretningen. Det er helt ubeskriveligt at mærke opbakningen og giver en masse nye muligheder,” siger Josefine Bjørn Knudsen, stifter af Min Kreative Verden.

Josefine Bjørn Knudsen vil med Min Kreative Verden gerne inspirere danskerne til at få mere kreativitet ind i hverdagen, fordi hun selv har mærket, hvor stor en forskel fordybelsen i håndarbejdet kan gøre. Det opdagede hun, da hun gik igennem en af de sværeste perioder i sit liv, hvor håndarbejdet blev et tiltrængt frirum og værktøj i kampen ud af en spiseforstyrrelse.  

Siden optagelserne til ”Løvens Hule” er der især blevet fokuseret på at udvikle webshoppen, lige som Josefine Bjørn Knudsen har tilføjet en lang række nye opskrifter til sitet, så der er masser af inspiration at hente.

Nu håber jeg, at jeg kan bidrage til, at endnu flere finder glæden ved kreativiteten. Min kreative verden har gjort så meget godt for mig, at jeg håber, jeg med min virksomhed kan gøre mit til, at hele vores verden bliver lidt mere kreativ. Det vil gøre mig meget stolt,” siger Josefine Bjørn Knudsen.

Fakta:  

  • Min Kreative Verden blev stiftet i december 2019 af Josefine Bjørn Knudsen med ønsket om i en presset, stresset og teknologisk hverdag at bringe mere kreativitet og rum til fordybelse ind i hverdagen. Hun gik fuldtid i virksomheden i 2021

  • Virksomheden ligger i Silkeborg, hvor Min Kreative Verden også har fysisk butik

  • Min Kreative Verden modtog i første omgang et legat på 30.000 kroner i ”Løvens Hule”. Legatet er skabt af Nordic Female Founders og modevirksomheden Dea Kudibal med ønsket om at støtte kvindelige iværksættere


For yderligere oplysninger:  
Josefine Bjørn Knudsen, stifter af Min Kreative Verden 26 33 07 94