Vibrator boutique fik ”løverne” med på vigtig selvværdsmission 


Virksomheden Klub Venus, der arbejder for at øge selvværdet blandt andet ved hjælp af sexlegetøj, fik en investering på 525.000 kroner og tre investorer med sig fra DR-programmet ”Løvens Hule”. 

En verden hvor ingen vokser op og føler sig forkert på grund af sin seksualitet, krop eller nydelse. Det drømmer den unge iværksætter Melissa Hartelius Berntsen om. Derfor har hun skabt virksomheden Klub Venus, en sexpositiv online vibrator boutique, der arbejder for at gøre op med tabuer omkring seksualitet og onani og øge selvværdet hos særligt unge kvinder.


Det arbejde får hun nu opbakning til fra de tre løver Mia Wagner, Nordic Female Founders, Jesper Buch, Guerrilla Capital, og Christian Arnstedt, Blazar Capital. I aftenens ”Løvens Hule” på DR1 blev de tre løver så begejstrede for produktet, universet og missionen, at Klub Venus kunne gå fra løvehulen med en investering på 525.000 kroner for 35 procent af virksomheden.  


”Jeg er sindssygt stolt og glad for investeringen. At tre så dygtige investorer kan se sig selv i Klub Venus og bakker op om vores formål er et kæmpe skulderklap, og jeg tror på, vi kan gøre en endnu større forskel sammen,” siger Melissa Hartelius Berntsen, founder og CEO Klub Venus.  


Ifølge Mia Wagner, co-founder af Nordic Female Founders, der er leadinvestor på investeringen og ejer 15 procent, er netop virksomhedens formål en vigtig årsag til investeringen.

”Det er vigtigt, vi lærer at elske vores kroppe og dem, vi er. Med investeringen vil vi gerne være med til at tage ansvar for, at vi begynder at tale om kvinder og lyst på en ny måde. Vi skal have sluppet skammen, og en vigtig del af det er, at vi bliver mere bevidste om vores egen lyst og tør sige det højt,” siger Mia Wagner.  


Klub Venus har ud over at sælge sine egne sexlegetøjsprodukter på webshoppen udviklet et community på instagram, hvor følgerne får et trygt rum til at tale om og udforske lyst, krop og seksualitet. Følgerne er en del af en bevægelse af female empowerment og med fokus på diversitet.


Virksomheden omsatte for 500.000 kroner i 2020 og havde en forventet omsætning i 2021 på 1 million kroner.  


”Med investeringen bliver det muligt for os at skabe endnu flere af vores egne produkter, som vi virkelig kan mærke en efterspørgsel på. Samtidig kan vi lægge endnu mere kærlighed i vores community og sætte gang i endnu flere vigtige snakke, så seksualitet og onani forhåbentlig en dag kan blive hverdagssnak.”


Hun bakkes op af Mia Wagner og investorerne.


”Melissa har allerede nu formået at få skabt et stærkt brand og en unikt community bygget op om virksomhedens mission. Nu skal vi gøre communityet større, så endnu flere kan få glæde af Klub Venus’ produkter, samtidig med de lærer sig selv bedre at kende og kommer til at stå endnu stærkere i sig selv,” siger Mia Wagner.  


Fakta:  

  • Klub Venus er en online vibrator boutique, der arbejder for at gøre op med tabuer omkring seksualitet og onani

  • Virksomheden er grundlagt af Melissa Hartelius Berntsen i november 2019

  • På webshoppen sælger virksomheden blandt andet sine egne produkter, og der kommer løbende nye til

  • Klub Venus ønsker at starte en samtale og gøre onani og seksualitet til hverdagssnak – det sker blandt andet gennem virksomhedens community på instagram

For yderligere information:  

Melissa Hartelius Berntsen, founder Klub Venus 40 36 51 16

Charlotte Thøming, kommunikationschef Nordic Female Founders 23 95 48 58