Online Fællesskab 

Om Nordic Female Founders på Boon.tv

Inde på Nordic Female Founders’ kanal på Boon.tv har vi skabt et fællesskab, som, vi håber, kan bidrage til at gøre det nemmere at være kvindelig iværksætter i Danmark. Vi ønsker at skabe en kontaktflade, hvor iværksættere har mulighed for at opbygge et netværk, vidensdele og spejle sig i andre. Sammen er vi stærkere.  

Bliv inspireret 

På vores platform finder du en række inspirerende interviews. I foråret lancerede vi blandt andet den lille programserie ”Hearttalk”. I denne serie tog vores to stiftere og direktører, Mia Wagner og Anne Stampe Olesen, en snak med en række kendte og inspirerende personligheder heriblandt Jim Lyngvild og Anne Sophia Hermansen. Du får også adgang til en adskillige interessante interviews produceret af Kvindekompagniet. 

Læring 

Vi ønsker at tilbyde masser af muligheder for læring. Læringen sker blandet andet gennem masterclasses med dygtige eksperter, som klæder dig på til de første skridt ud i iværksætteri, men der er også indhold til dig som er en erfaren iværksætter, der måske er klar til at skalere forretningen eller blot søger inspiration.


Vi afholder hver måned to eksterne spørgetimer, hvor du som medlem har mulighed for at interagere og stille spørgsmål til udvalgte, dygtige fagpersoner.Crowdfunding 

I første halvdel af 2021 startede vi op på vores crowdfundingforløb, som crowdfundingekspert Louise Bech Junge fra
Crowdnerds.dk afholdte. I efteråret gentager vi successen og afholder endnu et forløb, der varer hele året ud. 

Indsigt 

På Boon.tv har du også mulighed for at komme tættere på stifterne Mia Wagner og Anne Stampe Olesen. De to afholder både spørgetimer og er med i vores lille programserie: ”Hearttalk”. 

Del din viden 

Hvis du har noget på hjertet, som du gerne vil dele med iværksætterne, er der rig mulighed for det. Det kan både være masterclasses, oplæg eller et skræddersyet forløb. Kontakt os på: Julie@nordicfemalefounders.dk


Se nærmere her.

MEDLEMSSKAB

For bare 49 kr. om måneden kan du blive en del af et unikt fællesskab inde på Boon.tv

Det får du:
  • Online oplæg med kompetente fagpersoner 
  • Online oplæg med Mia Wagner og Anne Stampe Olesen 
  • Masterclasses med aktuelle eksperter 
  • Inspirerende/motiverende interviews 
  • Unikt netværk med ambitiøse iværksættere