Nordic Female Founders som investor

Vi arbejder for at styrke kvinder samt kvinders position i dansk iværksætteri. Det gør vi blandt andet gennem vores investeringer i startups med diversitet. Vi sigter efter en lige fordeling mellem mandlige og kvindelige stiftere i vores investeringer.

Vi ønsker gennem vores investeringer at skabe balance mellem kønnene, fordi vi tror på, bedre kønsbalance i iværksætteriet skaber et stærkere dansk erhverv med plads til alle og de bedste betingelser for vækst.  

Nordic Female Founders investerer i iværksætteri igennem det populære DR-program "Løvens Hule", hvor vores co-founder Anne Stampe Olesen er løvinde, og co-founder Mia Wagner tidligere løvinde. Vi investerer også ved siden at programmet. 

Et stærkt hold og netværk

Med Nordic Female Founders som investor får du et helt hold af kompetente kræfter med en stærk kultur, som du som investering bliver en del af. Vi har et stort og stærkt netværk, som vi gerne bringer i spil, så du får lige præcis det, du har brug for.   

Vores bestyrelsesformand er Johan Schur, der som en del af familiekoncernen Schur har fået det at drive en sund virksomhed ind med modermælken. 

Dedikeret og tæt samarbejde

Vi er dedikerede og arbejder tæt sammen med vores investeringer. Med os som investor får du en aktiv partner, og vores nuværende investeringer fortæller, at de sætter stor pris på hjælpen og samspillet.

Stor erfaring og bred faglig viden

Vi har stor erfaring med at udvikle mange forskellige typer virksomheder, og vi bringer en stor faglig viden om blandt andet ledelse, organisationsopbygning, strukturer og processer, virksomhedsstrategi, abonnementsforretning, kommunikation, branding og PR til bordet.

Det hele menneske i fokus

Vi driver iværksætteri, sådan som det giver mening for os at drive iværksætteri: Vi ser på iværksætteren som det hele menneske, der skal have et godt liv i balance.

Professionelt setup

Vi har en professionel, systematisk tilgang til at udvikle vores investeringsvirksomheder, og du vil allerede kort tid efter vores første kontakt møde vores metode, når du udfylder vores dokumenter, der sikrer en god forventningsafstemning og de bedste betingelser for et godt samarbejde.

Datadrevet og ansvarlig

Vi bygger størstedelen af vores forretningsmæssige beslutninger på data og ved, hvordan du tester og skaber korte læringsloop, så du undgår store forkerte strategiske valg, der skader virksomheden. Samtidig kan vi hjælpe dig med, hvordan du skaber en økonomisk ansvarlig vækst.

Markedsledende samarbejds-partnere

Vi er helt bevidste om, at det ikke altid er os, der sidder med svarene, men sammen kan vi finde ud af, hvor vi finder dem. Vi samarbejder med en række bureauer, som er stærke på hver sit område. Blandt andet har vi et stærkt bånd til Nordens største influencerbureau We Are Cube.

Nordic Female Founders' investeringsdogmer


1) Vi sigter efter en lige fordeling mellem mandlige og kvindelige stiftere.

2) Vi investerer i virksomheder, som har bevist, at de har potentiale til en markant vækst.

3) Vi investerer i iværksættere, som er åbne for et tillidsfuldt samarbejde, hvor vi lytter til hinanden, og som har et ønske om i fællesskab at skabe de bedste betingelser for virksomhedens bedst mulige vækst.

4) Vi investerer i mennesker, der vil hinanden og behandler samarbejdspartnere, ansatte og sig selv med omsorg og respekt.