Erfarne erhvervskvinder ændrer ledelsesstrukturen hos Nordic Female Founders


Begyndelsen af 2023 har budt på flere interessante tiltag, som alle skal være med til at styrke Nordic Female Founders vision om at skabe bedre muligheder for kvindelige iværksættere og øge diversiteten i dansk erhvervsliv.
 
Der er kommet nye kræfter ombord i ledelsen i Nordic Female Founders. I februar indtrådte Susanne Toftgaard Nielsen og Louise Skarby, som henholdsvis CEO og CFO i virksomheden. Begge kvinder har forud for indtrædelsen været blandt investorerne af Nordic Female Founders.

Mens Susanne overtager den daglige drift i virksomheden og Louise tager over på den økonomiske del, giver det plads til at Mia og Anne kan afse mere tid til vores medlemmer, samarbejdspartnere, venner og stakeholders samt til de vigtige områder, som de varetager i hverdagen. For Mias vedkommende er det at styrke vores mission i både indland og udland – og for Anne at kunne fokusere på virksomhedens portefølje af investeringer og udviklingsmuligheder.

Også i forhold til vores Female Founders House er der ændringer på vej. Nordic Female Founders hyrede i starten af 2023 Ditte Julie Jensen ind som Branding & House Manager for Female Founders House. Ditte Julie har på kort tid fået sat flere interessant tiltag i gang for husets medlemmer, men har i løbet af samme periode også brugt tid på at overveje sin fremtid, og hun er kommet frem til, at hendes rejse ligger et andet sted. Selvom Ditte Julie stopper i rollen som Branding & House Manager, er vi dog glade for at kunne fortælle, at hun fortsætter som mentor til vores arrangementer, speeddates, events og som investeringsstøtte.

Female Founder House fortsætter uændret og byder også på en række nye initiativer, som sparrings- og inspirationseftermiddage med Mia, ”speed-mentoring” og nye rådgivningskoncepter. Dertil udbygges huset med flere mødefaciliteter og opgradering af flyverpladserne i løbet af sommeren.

For yderligere oplysninger kontakt:
Susanne Toftgaard Nielsen, CEO: 21 27 91 10
Mia Wagner, Co-Founder: mia@nordicfemalefounders.dk
Anne Stampe Olesen, Co-Founder: anne@nordicfemalefounders.dk